x

nije imao osnovne uslove za život

Kada je duvala košava na prozor smo zakucavali ćebe: Srpski gejmer živio u bijedi u selu Drmno, a danas zgrnuo silno bogatstvo!

"Još kad sam mali bio uvijek su govorili u društvu 'Stefane, kuća ti izgleda kao da je isječena na pola.' Nisam obraćao pažnju, učen sam od svojih roditelja da nije bitan spoljni izgled, bilo kod čovjeka ili kod rođenog doma, bilo je bitno da li je ta porodica koja živi u toj kući srećna", govorio je Stefan Vuksanović Muđa koji danas, kao influenser i gejmer zarađuje na desetine hiljada eura i u vezi je sa uticjanom influenserkom Janom Dacović.

On je otkrio da nije imao osnovne uslove za život.

- Iako je prokisnjavalo, prozori stari i nije imala fasadu, mi smo bili srećni. Hvala Bogu pa sada možemo da obezbijedimo, da uljepšamo naš dom, uz rad i muku smo zajedno to uradili. Nikada neću zaboraviti to vrijeme kada duva košava, a u mojoj sobi (gore desni prozor) je moralo da se zakuca ćebe jer je uvijek bilo hladno. Život me svakog dana uči da će na kraju dana uvijek biti dobro, uvijek izađe nešto lijepo iz svega što prođete u životu.


Ja sam ovo naučio uz moje roditelje, koji su uvijek pozitivni oko svega što nam se desilo, kakva god finansijska situacija bila. Tu smo, zdravi smo, sve ostalo će doći kada bude bilo vrijeme, valjda je sada to vrijeme, vi ste stvorili to vrijeme za nas, hvala sinovi - otkrio je Stefan Vuksanović Muđa o sebi.


On, inače, dolazi iz mjesta Drmno, kod Kostolca.

Kako se vidi na fotografijama kuća je izgrađena, a porodica je počela mnogo bolje da zarađuje zahvaljujući njegovom uticaju i gejmingu, a čak su i njegovi roditelji postali poznati na društvenim mrežama.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.