x

Kakav je to otac da traži starateljstvo, a kaže da neće ni da pogleda sina dok ne napuni 18? Velika bolna ispovijest Dragane Mitar: Evo kako je prošao prvi susret sa Sinišom otkako mu je istekla zabrana prilaska!

Dragana Mitar na jedvite jade progovorila je o susretu sa Sinišom Dragutinovićem, s kojim je u turbulentnom braku dobila sina Jovana. Siniša je, pošto je ona izašla iz "Zadruge 2", između ostalog želio sam da se stara o sinu, a sada ističe da ga neće ni viđati prije 18, što je ovu bivšu zadrugarku i te kako zabrinulo.

Naime, mališan se obradovao ocu kada ga je vidio, pošto se pojavio kada mu je istekla zabrana prilaska. Upitao ga je, ispričala je Dragana, gdje će da ga vodi, ali od oca nije dobio odgovor.

"Pošto mu je zabrana istekla, on je došao da uzme svoje stvari. Došao je u stan u prisustvu kćerki iz prvog braka. Tu smo razmijenili nekoliko riječi, pokušali da sklopimo sporazum, ali do toga nije došlo. Vidjećemo se na sudu, za sada nemamo nikakvih neprijatnih situacija. Jovan se obradovao tati, pitao ga gdje će da ga vodi, ali on naravno nije dao nikakav odgovor. Čak je i izjavio da dijete neće da viđa do 18. godine, pa kakav je to otac koji traži starateljstvo i daje takve izjave?! Nadam se da će zakon ovog puta biti na mojoj strani. Nije dobio zabranu, ja mu ne branim da vidi dijete i treba da provodi vrijeme sa njim. Isto tako, pitam Jovana da li želi da zovemo tatu, on kaže da ne želi. I on tako mali vidi kakvo je njegovo ponašanje. Ja ne mogu da razumijem da neko sjedi sam u kafiću, a da nema vremena za dijete. Znam kakav je bio i prema prethodnoj djeci, kakav je ovdje, tako da me ništa ne može iznenaditi. Ja sam u ovom slučaju i otac i majka", rekla je ona. 


Inače, Mitrova je na ljetovanju srela Sinišu sa novom djevojkom, a taj susret teško joj je pao.

"Malo je neprijatno, glupo i bezveze. Iskreno sam se nadala da ih neću sresti. U butiku smo se sreli, ja sam stajala na kasi sa Oljom. Prodavačicu u butiku sam znala, ona me pogledala i signalizirala mi, ja sam se okrenula i ugledala njega, a zatim i njegovu djevojku koja je brzinski otrčala u drugi dio prodavnice, a on se osmjehnuo Olji. To nije prvi put, viđali smo se na šetalištu, mi sjedimo u kafiću, oni nas vide pa se sklone. Jednom smo sjedile u kafiću i on mi je stajao iznad glave i tražio je mjesto. Meni je ružno da sada novu djevojku dovodi na ista mjesta gdje je vodio svoju suprugu, to je veliko poniženje", ispričala je Dragana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.