x

sve isplivava

Kakav moral, bila je s mojim dečkom: Anđelina komšinica iz Herceg Novog raskrinkala sve laži Zvezdanove ljubavnice!

Anđela Đuričić mnoge je oduševila svojom pričom o moralu, ali je sada sve šokirala ponašanjem u rijalitiju. Njene komšije u Herceg Novom nisu iznenađene i tvrde da je Đuričićeva djevojka lakog morala, te da je to poznata stvar.

Anđela je u žižu interesovanja dospjela kada je ušla u vezu sa sa Zvezdanom Slavnićem koji je s njom prevario suprugu Anu Ćurčić. Međutim, ovo nije sve što je Đuričićeva uradila, već je imala konstantne intimne odnose sa svojim dečkom, što je sve ostavilo bez teksta.

Kako je više puta isticala, Anđeli je najviše žao što je svojim postupkom ukaljala čast svoje porodice. Kako su mediji prenijeli, na vili gdje žive Anđelini roditelji piše „na prodaju“ a ispred porodičnog doma nikoga nema, a komšinica nije imala lijepe riječi za Đuričićevu.


- Dugo niko iz komšiluka nije video ni Anđelinog oca, ni majku, brata nema tu mjesecima - započela je komšinica priču, a onda je iznijela niz pikanterija na račun sugrađanke:

- Znam je, kako je ne bih znala, pa ona je bila sa mojim dečkom, ali nešto neobavezno, kratko - rekla je ona.

- Ona je dno dna, samo se o tome manje pričalo jer nije bila poznata kao sada, kakav moral i te priče, jedino što je ovdje drugačija sredina, pa se to malo diskretnije prenosi - kaže djevojka.


Anđelina sugrađanka je potom otkrila da li je istina da su se Đuričićkini roditelji odselili.

- Ne znam, ali znam da ih danima više niko ne viđa, bukvalno. Do prije nekog vremena je bar njen otac dolazio u pekaru i prodavnicu, ali sada ni njega ne viđaju. Oni su, vjerujte, stvarno dobri ljudi, i majka i otac, ali ona je dno dna. Ma mi smo i prošle godine kada je bila u Zadruzi znali da će se to desiti kad-tad. Čim smo vidjeli njene histerije sa Matejom, sve nam je bilo jasno - priča djevojka, i dodaje da Anđelu ni prošlog ljeta niko nije viđao u Đenovićima.


- Možda je došla na dan ili dva da se vidi sa svojima, ali vjerujem da je sve vrijeme bila gore u Beogradu - kaže djevojka iz Anđelinog komšiluka, uz napomenu da Đuričićeva nema nikakav salon ljepote, niti frizeraj, kako su pojedini mediji prenijeli.

- Ma kakav salon... To je čista budalaština, njena prodana priča koju je pustila u prvoj sezoni - tvrdi komšinica, i osvrće se ponovo na Anđeline roditelje, na njihov neminovni susret kad ona izađe iz „Bijele kuće“:


- Jao ne znam, zaista, to je baš problem. Da su oni, ne znam sada, u nekom većem gradu, tipa u Beogradu, pa da ih znaju samo komšije iz tog bloka gdje bi eventualno živjeli. Ali ovde njih zna cijeli grad, sve komšije, cijeli grad zna ko je Veliša, ko joj je majka, ma i nju zna cijeli grad. To ovdje nije normalno, nije ovdje kao u velikim gradovima. Gdje god izađu, pitaće se ljudi kada ih vide šta im to kćerka radi. Moj otac bi mene objesio da sam uradila isto što i ona - objašnjava djevojka.


Komšinica je potom istakla da sumnja da će se Anđela trgnuti poslije ovoga.

- Ma ne vjerujem, ostaće ona ista. Mogla sam i ja da odem u Beograd gdje me niko ne zna da pričam šta mi padne na pamet, tako je i ona prosula priču o moralu. Što je nagore, ovdje i oni koji ne prate Zadrugu znaju za to, prosto je neminovno da se sve to sazna i zato je njenima najgore - zaključila je Anđelina sugrađanka.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.