x

Kakav obrt! Sanja Stanković se udaje za nedjelju dana, ali ne za Matoru: Kada je ovo objavljeno u Zadruzi svi su zanijemili!

Sanja Stanković u vezi je sa Jovanom Tomić Matorom, a Veliki šef odlučio je da napravi rijaliti svadbu. Međutim, na iznenađenje mnogih, "mladoženja" neće biti Sanjina djevojka, već Savo Perović.

"Dragi zadrugari, svako od vas je imao prilike da prisustvuje nekoj svadbi. Nažalost, većina svadbi i veselja sadrže sve manje tradicije i narodnih vjerovanja. Veliki šef smatra da je zanimljivo da svaki iskusi svadbe kakve su bile po starim običajima. Trudite se da u nedjelju organizujete pravu tradicionalnu svadbu. Sve je na vama. Mlada i mladoženja će biti Sanja i Savo. Vi treba da podijelite ostale uloge. Ko su roditelji, stari svat, kum, kuma, mladin brat i sestra, matičar na vjenčanju. Moraćete da napravite mladalačku tortu koja će biti na tri sprata. Postoji jedna stvar bez kojeg nisu postojala vjenčanja. Mlada mora imati vjenčanicu, vi morate sašiti vjenčanicu i veo. Matora i Bane su zaduženi za organizaciju momačke i djevojačke večeri. Sva dodatna obavještenja ćete dobiti naknadno", pisalo je u pismu Velikog šefa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.