x

Niko ga ne prepoznaje

Kakva je ovo moda, gdje je nestao onaj lijepi čovjek: Darko Lazić novom slikom napravio haos i to zbog izgleda!

Pjevač Darko Lazić u posljednje vrijeme nalazi se u žiži javnosti zbog veze sa koleginicom Barbarom Bobak, kao i zbog lošeg odnosa sa bivšom vjerenicom, a ovaj put su ga svi prozvali i to zbog stajlinga.

Naime, Darko je izašao da prošeta psa u roze šortsu i sivoj majici, a mnogi su počeli da komentarišu da nikako ne liči na sebe. Ljudi su pjevaču zamjerili stajling, ali i veliki gubitak kilograma.

"Kakva je ovo moda?!", "Sad vidite da je ljepota prolazna i vidite šta novac i popularnost učini od čovjeka zato budite zadovoljni sa onim što imate i opušteno... Da nisam pročitao ime ne bi znao da je on", samo su neki od komentara ispod objave.


Darko je pozirao nasmijan i nije se obazirao na kritike ispod njegove nove fotografije. Inače, šuška se da će Darko stati na ludi kamen sa izabranicom Barbarom Bobak. Pjevač je riješio da u rodnom Brestaču napravi veliku mrsnu pravoslavnu svadbu, i to pod šatorom. Darko i njegova djevojka uveliko prave spisak gostiju, kojih će, kako se navodi, biti čak hiljadu.

.


..

.


.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.