x

zaprijetio kandidatima

Kandidati Marije Šerifović napravili pobunu i htjeli da napuste takmičenje: Popović poručio da će im vrata uvijek biti zatvorena!

Prašina koja se podigla zbog Vanje Knežević, koja je prije dvije nedjelje diskvalifikovana iz muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" još uvijek se nije slegla. Strah, netrpeljivost i razočaranje i dalje vladaju među takmičarima, a većina učesnika iz grupe mentora Marije Šerifović, u kojoj je bila i Banjalučanka, imali su namjeru da napuste šou.

Učesnici su, kako Kurir saznaje, među sobom digli bunu, a njihovu namjeru da napuste takmičenje je evrovizijska pobjednica prenijela Saši Popoviću. Prema riječima našeg izvora, puč nije dugo trajao jer su kandidati brzo dobili odgovor da Vanjin slučaj nije njihova stvar i da je situacija s Kneževićevom rješena, pa im je poručeno da oni treba da gledaju sebe i svoje karijere. Napomenuto im je i da ukoliko odustanu od učešća i svi kolektivno napuste grupu svog mentora, nikad više neće moći da se prijave na takmičenje za zvijezde "Granda" Marija je pokušala na sve načine da zadrži svoje pulene i da smiri situaciju i u tome je uspjela.


Takmičari, iako ljuti zbog cjelokupne situacije, nakon razgovora s pjevačicom odlučili su da ipak nastave da se bore. Tim povodom pozvali smo dojučerašnju učesnicu Vanju, koja smatra da strasti treba da se smire za dobrobit svih.


- Nisam se čula s kolegama iz takmičenja, ali mislim da nije pametno da odustanu, već da ostanu u takmičenju. Ipak je to dvije godine takmičenja i ja im ne bih savjetovala da napuste zbog njihovog truda i svega što su postigli do sada. Ne treba da se dodatno prave problemi, treba da se smiri situacija. Cijenim svoje kolege, možda su bili razočarani, ali znam koliko su uložili u sve to truda i energije, volje, nade i želje i ne bih voljela da zbog mene prekinu svoj san. Zahvaljujem im na podršci svakako i želim svima mnogo sreće u daljem takmičenju - poručila je Vanja za Kurir.


Kontaktirali smo i s PR službom "Grand produkcije", gdje su nam ljubazno rekli da je njihova kuća izdala saopštenje i da će, ukoliko procijene da je neophodno, ponovo to učiniti, a do tada se neće oglašavati. Šerifovićevu nismo uspjeli da dobijemo za komentar iako smo pozvali njenog portparola i prenijeli mu naša saznanja. Odgovor do zaključenja broja nije stigao, piše Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.