x

Karleuša bez dlake na jeziku o braku sa Tošićem: Duško i ja smo kao rogovi u vreći!

Moj suprug Duško Tošić (35) i ja smo tokom 12 godina braka bili kao rogovi u vreći, priznala je Jelena Karleuša (41)! Pjevačica je ujedno demantovala da se razvodi od poznatog fudbalera.

Pjevačica je  rijetko govorila o bračnim problemima. U intervjuu za najnovije izdanje magazina "Story" nije bila previše rječita, ali je priznala da dolazi do nesuglasica sa  suprugom.

- Duško i ja smo kao rogovi u vreći, sa kratkim predasima! Znam da se o mom braku mnogo priča. Takva mi je karma. Ljude jednostavno intrigira i interesuje sve vezano za moj život. Teško je 25 godina biti toliko "in" - kaže Karleuša, koja sa Tošićem ima dvije kćerke, Niku i Atinu.


Karleuša je posljednji album "Diva" izdala još 2012. godine, ali je to ne sprečava da redovno šopinguje i troši velike sume novca. To joj nije problem, jer njen suprug u kineskom klubu Gvangžu RF po sezoni zarađuje 5,8 miliona eura. Prije toga Tošić je imao bogat ugovor u Bešiktašu, a igrao je u čak četiri od pet najjačih liga Evrope - Španiji, Engleskoj, Njemačkoj i Francuskoj.


- Na krpe sam potrošila milione i nije mi žao. Da sam imala više, potrošila bih više. Mislim da je tajna mog uspjeha to što sam zaljubljena u sebe kada sam lijepa, vitka, preplanula, posebna, kada mi se dive i kažu "niko kao ti" - poručuje Karleuša za "Story".

Pjevačica je na Instagramu aktivna na dnevnom nivou, ali je posljednju zajedničku fotku sa suprugom objavila 22. aprila ove godine, kada su porodično slavili Vaskrs. Tada je imala i poruku za sve koje zanima njen bračni status.


- Neka Srbija i Balkan shvate, moj brak je moja stvar! Gledajte svoje porodice i bavite se svojim životima. Dosta ste ispirali usta mojim životom. Manite se, "gospodo", moje p...e i mog braka, muža, horoskopa, bajanja, laži! Ako iko treba da saopšti detalje mog braka, to ću biti ja, jer samo ja znam istinu o svom privatnom životu. Shvatite, možete samo da mi po..šite k...c - poručuje Karleuša.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.