x

Karleuša sa mužem i kćerkama odmara u Opatiji kod Saše Popovića: Pokazala kako izgledaju vila i jahta direktora Granda! (FOTO)

Jelena Karleuša ovih dana sa kćerkama Atinom i Nikom, kao i sa suprugom Duškom Tošićem, uživa u Istri u gostima kod Saše Popovića i njegove supruge Suzane Jovanović.

Nakon Maldiva, Turske i Crne Gore, Jelena je sa porodicom odlučila da neko vrijeme provede i na Hrvatskom primorju, tačnije u Opatiji, gdje direktor "Grand produkcije" ima vilu koju je kupio prošle godine i u kojoj on i supruga svakog ljeta uživaju.

Na društvenim mrežama Jelena je objavila nekoliko snimaka sa Popovićeve jahte, kojima je dočarala uživanje u blagodatima mora.

Osim toga, na jednom od snimaka se vidi i kako izgleda Popovićeva luksuzna vila u Opatiji, koja se nalazi na samoj obali mora.


Podsjetimo, Saša se početkom ljeta počastio skupocijenom jahtom od nekoliko stotina hiljada eura, pa sada uživa punim plućima u ljetovanju.

- Da, tačno je. Kupio sam jahtu od nekoliko stotina hiljada eura i uopšte ne žalim novac na takve stvari. Volim da imam dobre i skupe automobile i jako se lijepo osjećam kad ih kupim. Jahtu znam i da vozim, tako da je to bio i dodatni razlog zbog kojeg sam je pazario. Ove godine ću lijepo da uživam na primorju - izjavio je tada Popović, a "obećanje" je i ispunio.

Tokom večere, Popović je samo za Jelenine kćerke sjeo za klavir i svirao im. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.