x

Katarina Grujić o paklu kroz koji je prošla: Nisam mogla da dišem, hodam, nisu znali da li će mi vaditi bubreg!

Nedavno je odjeknula vijest kao bomba da je pjevačica Katarina Grujić hospitalizovana zbog upale bubrega. Pjevačica je ostala u bolnici pune dvije nedjelje.

Kada je izlazila iz bolnice novinarska ekipa emisije "Ekskluzivno" je sačekala i uputila joj nekoliko pitanja koja su zanimala čitavu javnost. Pjevačica je prvi put progovorila kako se osjeća.

- Prvi put poslije dužeg vremena da sam se nasmijala. Konačno izlazim iz bolnice poslije dvije nedjelje terapija i ležanja. Ja nastavljam terapiju kod kuće i nastavljam da ležim u krevetu narednih 6 nedjelja. Lakše će mi biti kod kuće, sa svojima i prijateljima. Moram da kažem da mi je mnogo bolje nego prije dvije nedjelje kada sam došla ovdje. Nisam mogla ni da hodam, ni da dišem. To su bili stvarno ogromni bolovi, to nije bila obična upala bubrega, već teška infekcija. Drago mi je što se bolje osjećam i što se oporavljam - ispričala je Grujićeva.


Katarina je bila u strahu da će morati da joj odstrane bubreg, ali na svu sreću do toga nije došlo.

- Bilo je svakakvih priča, nismo znali da li će morati da se vadi. Hvala Bogu, nije se vadio i moj bubreg je izdržao. U avgustu sam otkazala sve nastupe, u septembru prorijedila, iako sam ih imala dosta. Pokušavam da što bolje ozdravim, da mogu što bolje da odradim nastupe koji me čekaju, pjesma koja treba da se izbaci i spot. Zdravlje je na prvom mjestu - rekla je Katarina.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.