x

mali keba nikako da preboli razvod

Keba bijesan, Severinu krivi za sve! Igor Kojić bježi iz porodičnog doma, ovo su razlozi porodičnog razdora!

Otkako je bivši suprug Severine Vučković poželio da sreću pronađe u Americi, kod sestre Nataše, koja preko grane već godinama živi i radi na crno, pjevač folk muzike Dragan Kojić Keba je neutješan. Već mu je dovoljno teško što kćerku viđa jednom godišnje, da ne može ni da zamisli kako će mu život izgledati kada u istoj situaciji bude sa sinom Igorom.

On i supruga najsrećniji bi bili kada bi njihov nasljednik pronašao ljubav u Beogradu i skrasio se, ali budući da on još uvijek pati za Severinom i njenim sinom Aleksandrom, te da ovdje nema profesionalnu perspektivu, svjesni su da je to malo moguće.


Blizak izvor Kojićima ispričao je kako se muzičar nosi sa činjenicom da će mu kuća uskoro biti prazna i što će ukoliko Nataša i Igor u Americi zasnuju porodicu unuke viđati samo putem video poziva.


- Keba je očajan zbog Igorove odluke. Njemu i Olji je bilo teško i kada je Igor otišao u Hrvatsku da živi sa Severinom, a tek sada im nije dobro. Oni jako pate što Natašu viđaju tek jednom godišnje, kada oni odu kod nje, a znaju da sada kada Igor ode neće imati nijedno dijete blizu. Keba za sve krivi Severinu jer nije htjela da mu rodi unuče. Njemu je neostvarena želja da bude deda - rekao je prijatelj Kojića.

Koliko je poznato bivši suprug Severine Vučković planira na jesen da ode iz zemlje.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.