x

uprkos svemu

Keš bitniji od svega! Njih ne zanima alarmantno stanje u zemlji: Korona kosi po Beogradu, a pjevači pozivaju na doček!

Rada, Peđa, Saša, Prija, Seka, Nataša, Kaća i Sloba ugovorili nastupe za najluđu noć, te, pored 5.613 novozaraženih, pozivaju da narod u što većem broju dođe. Pandemija koronavirusa se ne smiruje, a stanje u Srbiji iz dana u dan je sve gore i opasnije. Vlada Republike Srbije zbog toga je uvela nove mjere skraćenja rada ugostiteljskih objekata, te im je zabranjeno da rade od 21 sat do pet ujutru.

Alarmantno stanje, tj. 5.613 novozaraženih, mnoge pjevače nije spriječilo da ugovore novogodišnje angažmane, koji se uveliko reklamiraju. Da stvar bude još gora, pjevači pozivaju narod da dođu u što većem broju i obećavaju im lud i nezaboravan provod, piše Srpski telegraf.

Rada i Peđa pjevaju za 1.000 ljudi

Pjevačica je na Instagram profilu objavila reklamu za nastup u novogodišnjoj noći, koji će imati s Peđom Medenicom. U reklami je navedeno da sala u kojoj će nastupiti prima preko 1.000 ljudi.


- Budite deo jedne od najvećih restoranskih novogodišnjih žurki u Beogradu, kapaciteta od čak 1.000 sjedećih mjesta raspoređenih na svečane banket restoranske stolove - navodi se u reklami na jednom portalu. Cijena lude noći sa Radom i Peđom jeste, ni manje ni više, nego od 100 eura do 200 eura, u zavisnosti od pozicije stola i menija.

Saša i Prija u luksuznim beogradskim hotelima

Iako ne nastupaju zajedno, Saša Matić i Aleksandra Prijović ugovorili su nastup za Novu godinu u dva luksuzna hotela u Beogradu. Kako se navodi u najavi Sašinog nastupa, kapacitet sale u kojoj će nastupiti jeste 600 ljudi, a cijena je od 150 eura. U reklami Aleksandrinog nastupa u "Kraun plazi" navedeno je da sala ima veliki kapacitet, a cijena je od 120 eura naviše.


Seka zakazala nastup za 1.500 ljudi

Folk zvijezda u poznatoj beogradskoj hali, prema zvaničnoj najavi, pjevaće pred 1.500 ljudi. Pjevačica je na društvenoj mreži Instagram podijelila s fanovima vijest gdej će nastupati u novogodišnjoj noći.

- Dragi moji, srećna sam što mogu da vas obavijestim da ćemo se 31. 12. družiti na najluđem novogodišnjem dočeku. Svi koji su prije dvije godine bili sa mnom na ovom istom mjestu sećaju se kakvu atmosferu smo napravili i obećavam da će ove godine biti još bolje - napisala je Seka i dodala:


- Sala je najveća u Beogradu, imamo mogućnost organizovanja najbezbjednijeg dočeka i distance među gostima, prema preporukama za sprečavanje širenja virusa. Ipak, na reklami povodom Sekinog nastupa nigdje nije navedeno da će zbog sigurnosti i neophodne distance biti smanjen broj ljudi u objektu, kao ni da će bilo kakve dodatne mjere biti sprovedene.

Bekvalčeva pjeva u klubu

Pop zvijezda nastupiće za najluđu noć u poznatom prijestoničkom klubu. Reklama se već pojavila na raznim sajtovima preko kojih se rezerviše, a pjevačica na zvaničnom profilu još uvijek ništa nije objavila. U reklami kapacitet objekta nije naveden, ali je cijena formirana i kreće se od 50 eura naviše.Kaća i Sloba zajedno u hali

Slobodan Radanović i njegova koleginica Katarina Grujić će, poput Seke Aleksić, nastupiti u jednoj hali čiji je kapacitet 1.500 ljudi. Cijena još uvijek nije formirana, ali su zato pjevači uveliko krenuli s promocijom novogodišnjeg nastupa. Kaća je na Instagram profilu napisala:

- Dragi prijatelji, kada se uzme u obzir da je novogodišnji nastup davno zakazan i najavljen, iskreno se nadam da će situacija s koronom ići u pozitivnom smjeru i da se družimo u najluđoj novogodišnjoj noći s mojim dragim kolegom Slobom Radanovićem.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.