x

tviter gori

Kija i Sloba se prepucavaju javno: Bivši supružnici komentarima o Europrajdu napravili pometnju!

Proteklih nedjelja jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti je Europrajd, a svoje komentare dali su pjevači Sloba Radanović i Kija Kockar.

Na udaru tviteraša našao se pjevač Sloba Radanović.

Naime, on je okačio snimak sa današnje šetnje i napisao: "E, Srbijo moja... Šta si dozvolila...", a tviteraši su odmah uzvratili.


"Osobe koje su se javno j..ale i varale svoje partnere u "Zadruzi" na nacionalnoj televiziji nemaju pravo na mišljenje", "I ti si sebi dozvolio Lunu Đo, pa ti narod oprostio", "Sloba Radanović je pravi prikaz osobe muškog spola koji brani porodične vrijednosti. Varao ženu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, imao s..s sa drugom na istoj toj televiziji, vrijeđao i ponižavao ženu na najgori mogući način, prava muškarčina", bili su samo neki od komentara.


U ovu raspravu uključila se i pjevačica Kristina Kija Kockar. Ona je okačila snimak incidenta, gdje je mladić koji je protiv parade šutnuo djevojku u zadnjicu.

- E, Srbijo moja... Šta si dozvolila... Sa leđa prišao i šutnuo djevojku i pobježe - napisala je Kija, koja je sudeći prema komentarima uzvratila svom bivšem suprugu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.