x

KIJA STIŽE U BUDVU KOD ANDRIJE PA MU POSLALA PORUKU!

Andrija Lazović nedavno je javno na svom profilu na instagramu poručio Kristini Kockar da dođe po 500 eura ako misli da joj on to duguje i da ponese mnogo više tih novčanica, a nakon toga za "Srpski telegraf" otkrio da mu pobjednica "Zadruge" duguje 30.000 eura. Ovaj gest, Budvanin je napravio nakon teksta na jednom portalu u kom se navodi da je od Kije prije njenog ulaska u rijaliti pozajmio 1.300 eura, od kojih je ukupono 800 vratio, što je Andriju razbijesnilo.

- Ako Kija misli da sam joj dužan, neka dođe po njih, ali neka ponese mnogo više ovakvih novčanica za ono što ona meni duguje - napisao je Lazović uz novčanicu od 500 eura.


On je za "Srpski Telegraf" otkrio i da će, ukoliko Kija bude nastupala u Budvi, lično doći da se s njom raskusura:

- Stvarno mislim da je za nju u ovom trenutku mnogo bolje da ćutim, ali je sad prevršila svaku mjeru. Ne da joj ništa ne dugujem nego ona meni duguje 30.000 eura, koje sam joj pozajmio kada joj je novac bio najpotrebniji. Zna ona odlično koji problem sam joj ja riješio. Zvao sam i njenu majku Nadu, a ona mi se žena izvinjava i još mi kaže da Kija to navodno nije izjavila, ali ja svakako znam da je to njeno maslo. Iskreno bih joj poručio da joj je bolje da ne dolazi u Budvu, a čuo sam da je zakazala neke silne nastupe. Bude li došla u Crnu Goru, ja ću lično da navratim u diskoteku u kojoj bude pjevala, pa da se raskusuramo kao ljudi i vidimo ko kome tu koliko i šta duguje - izjavio je Andrija.


A iako Kija nije odmah odreagovala na ovu izjavu popularnog Budvanina, danas je otkrila da li će se javiti Andirji kada dođe u njegov grad:


- Nemam komentar i nemam vremena bilo kome da se javljam, zaista. Imam milion obaveza - izjavila je vidno uznemirena Kristina, koja je na pitanje da li bi joj smetalo da Lazović dođe na njen nastup, odgovorila kratko:

- Svako je dobrodošao da dođe na moj nastup. 


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.