x

Knjiga "Pokušaj biti ja" Aide Pehlivan nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Čitljivo i poučno štivo za sve koji vode životne borbe!

Nakon uspješno održane promocije knjige i njenog puštanja u prodaju, autorice Aide Pehlivan, pod nazivom "Pokušaj biti ja" uslijedile su brojne pozitivne kritike. Čitatelji koji su se do sada javili, nisu krili svoje impresije na jednu ovakvu nesvakidašnju temu.

Ovo je autobiografsko djelo, koje nikog nije ostavilo ravnodušnim. Jednostavno, pročitate je u jednom dahu i ne možete ne razmišljati o njoj, štaviše, ljudi su se počeli zanimati za nastavak, a autorica Aida Pehlivan  ga velikodušno obećava.

Knjiga "Pokušaj biti ja", je na ideji priručnika kako se nositi sa artritisom na pozitivan način. Bolest je sprovedena kroz sve njene faze, a kroz autobiografiju. Cilj je olakšati svima onima koji se suočavaju sa ovim problemom.



Prva promocija ovog djela održana je u Hadžićima, povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. Od tada pa sve do danas, naišla je na brojne pozitivne kritike. Knjiga je nastala zbog osjećaja potrebe da se onoliko, koliko je moguće, makar na takav način pomogne svima onima koji vode svoje životne borbe, da nikad ne odustanu i nikad ne posustanu. Čitljivo i poučno štivo, okarakterisano kao psihološko. 



Knjigu možete pronaći na prodajnim mjestima: Facebook stranica Aida Pehlivan autor knjige "Pokušaj biti ja": https://www.facebook.com/PokusajBitiJa/
knjižara Buybook i Point knjižara po promotivnoj cijeni od 5 KM.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.