x

Žena Predraga Rajkovića

Ko je fatalna Ana Rajković? Bila vjerena za Veljka Ražnatovića, voljela fudbalera Zvezde, pa se udala za golmana reprezentacije!

Ljepše polovine srpskih fudbalera također su, pored brojnih navijača, spakovale kofere i otputovale u Katar, ne bi li bodrile svoje momke i muževe. Jedna od njih je i Ana Rajković, fatalna ljepotica koja je ovih dana jedna od najaktuelnijih tema u Srbiji.

Jedan od najboljih golmana Predrag Peđa Rajković već godinama brani u inostranstvu, a svojim talentom i trudom je obezbijedio i mjesto u reprezentaciji Srbije, što je jako značajno za svakog sportistu. Pored toga što niže uspjehe na terenu, cvjetaju mu ruže i na ljubavnom planu. Uživa u idiličnom braku sa bivšom manekenom Anom Rajković, koja mu predstavlja najveću podršku.


Ko je Ana Rajković?

Ime Ana Rajković bilo je poznato javnosti i prije nego što se udala za fudbalera, doduše pod djevojačkim prezimenom Cakić. Prije nego što je u Peđi pronašla ljubav svog života, manekenka je bila vjerena za Veljka Ražnatovića, što nije prošlo nezapaženo u medijima.


Međutim, Veljko nije jedina poznata ličnost koja je osvojila srce fatalne Ane. Ana je prije Veljka bila u dugogodišnjoj romansi sa Srđanom Mijailovićem, fudbalerom Crvene Zvezde.

Ana i Veljko su bili u vezi prije nego što je na scenu stupila Bogdana, a manekenka našla sreću sa fudbalerom, a svojevremeno je otkrila da se ne stidi nijednog izbora iz prošlosti, ali i da je ostala u dobrim odnosima s bivšim partnerima.


Kako je počela Anina i Predragova priča?

- Naša veza je zaista počela slučajno. Dopisivali smo se, a upoznali tek dvije godine nakon prvih razmijenjenih poruka. Pila sam kafu sa drugaricom i ona je izrazila želju da idemo na utakmicu, pa sam pozvala druga koji nam je donio karte. Poslije te utakmice rekla mi je da joj je Peđa simpatičan i zamolila me da ga pozovem da izađe sa nama. Sve je išlo po planu osim toga što sam se na kraju ja udala za njega. Iskreno, lagala bih ako bih rekla da sam odmah znala da je to to i da je on taj! Baš naprotiv, on je meni svakim danom dokazivao kakav je zapravo i naša ljubav je krenula od nule i rasla svakoga dana i to ne prestaje do danas - rekla je svojevremeno Ana.


Velika podrška suprugu

Njihov brak je pravi primjer da ne postoji za džaba izreka," iza svakog uspješnog muškarca, stoji uspješna žena".  Ana se svakodnevno oglašavala preko društvenih mreža, a jedna u nizu njenih zapaženih objava je zasigurno pred utakmicu Srbije protiv Brazila. Ana je tada uputila snažnu poruku:

"Jer mi smo došli dovde da ostvarimo snove da zapalimo more sve vas dignemo na noge".


Ana i Peđa su prošli jako težak period

Srpska manekenka Ana Rajković otkrila je jednom prilikom da je zbog pljačke koju su njen suprug, fudbaler Predrag Rajković i ona doživjeli u svojoj kući, postala anksiozna, kao i da često ima napade panike. Ana je priznala da od tada ne može da prevaziđe traumu jer se sa lopovima susrela "lice u lice". Taj događaj uticao je na to da manekenka neko vrijeme nije mogla da govori, a danas, kako kaže, i dalje "umišlja iste zvuke".


- Preskočili su zid koji je preko dva metra, nekako otvorili vrata od terase i ušli dok smo bili u kući, oko devet uveče. Pablo, naš pomeranac, počeo je nesnosno da laje i vukao me da krenem sa njim dole. U tom trenutku, Relja je spavao, a Peđa se tuširao. Pošla sam za psom i kada sam sišla, lopov me je dočekao "lice u lice" kao na filmu... Od straha sam izgubila moć govora, otrčala sam kod Peđe i samo izgovorila da su lopovi unutra. Zatim smo ušli svi u jednu sobu, pozvali policiju i prijatelje koji su odmah došli. Nikada to neću zaboraviti - ispričala je svojevremeno Ana.


Peđa joj ispunio životni san

Sportista je riješio, kako prenose domaći mediji, da Ani ispuni san i pokloni joj poslovni prostor na čak tri sprata u centru prijestonice vrijedan više od 250.000 eura.

- Kada je Ana osnovala brendove obuće i odjeće nije ni slutila koliki će uspjeh postići kako u našoj zemlji, tako i širom Balkana. Željela je da bude samostalna i da ne zavisi od finansija svog supruga i u tome je vrlo brzo i uspjela. Iako već ima radnju u centru grada, kao i štand u jednom tržnom centru, već dugo mašta o velikom lokalu. Tu želju riješio je da joj ispuni suprug koji je prije nekoliko nedjelja pronašao prostor na tri sprata u vrijednosti od 250.000 eura - naveo je izvor blizak manekenki.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.