x

Ko je kćerka Isidore Bjelice? Vila napunila 18, majka joj tad posvetila emotivne riječi, a evo šta o njoj niste znali!

Isidora Bjelica preminula je u pedeset drugoj godini poslije teške borbe protiv raka jajnika, koji joj je dijagnostifikovan 2012. godine. Nagrađivana spisateljica i'za sebe je ostavila supruga Nebojšu Pajkića i dvoje djece sina Lava Gligorijevića Pajkića i kćerku Vilu Evanđelinu Pajkić.

Vila, za razliku od svog starijeg brata, nije se mnogo pojavljivala u javnosti. Ona je prošle godine postala brucoš, a pokojna književnica na društvenim mrežama tada je pokazala koliko je ponosna na nju, ali i na sina.

"Ljubi mama oboje", napisala je tada Isidora uz sliku Vile koja drži indeks, a u zagrljaju je brata Lava. 


Ono što se može saznati o njoj i to skoro samo po društvenim mrežama jeste da je umjetnička duša, i da je ekstravagantnost naslijedila upravo od majke. Često je mijenjala boju kose, a voli i umjetnost.

Vila ne voli da se eksponira i hvali svojim talentom za crtanje, ali je to znala da uradi njena majka koja je bila jako ponosna na nju.


- Srce je naš toki-voki za konekciju sa Bogom... Crtez Vile Pajkić "Astronaut" - svi smo mi samo privremeni astronauti u ovoj dimenziji i to u misiji razumijevanja ljubavi i kad radimo bilo šta drugo izgubimo vezu sa svojim srcem - napisala je jednom Isidora uz crtež svoje mezimice.

Da je bila veoma vezana za majku i da joj je mama bila uzor može se zaključiti i po tome što voli da nosi šešire, baš kao što je i njena mama bila upravo poznata po tome. Isidora je jednom prilikom podijelila Vilinu fotografiju na kojoj nosi šešir sa velom, baš kao što ga je i Isidora nosila. 


Početkom ove godine proslavila osamnaesti rođendan, a mama joj je uputila dirljivu i emotivnu poruku putem društvenih mreža.

"Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvijek uz tebe… Znaš koliko me boli da si posljednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge djevojčice mirno spavale, ti si noći i noći njegovala bolesnu majku. Dok su druge djevojčice odlazile na sport ti si sate i sate sjedila na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam donio srećan život u zdravlju i izobilju”, napisala je Bjelica tada povodom punoljetstva svoje kćerke.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.