x

U domovini je poznatiji zbog aktivnostima van terena

Ko je mladić koji stiže u Real? Najveći ženskaroš među Argentincima

Kako je već ranije saopšteno, Real Madrid je, navodno, završio posao i osigurao potpis super talentovanog Argentinca Exequiela Palaciosa.

Real Madrid će za ovog 20-godišnjeg fudbalera River Platea platiti oko 23 miliona eura, a iako bi Palacios trebao potpisati za Kraljeve već u januaru, vjerovatno će ostati na posudbi u Riveru do ljeta naredne godine.


Iako je riječ o zaista talentovanom veznjaku, teško je vjerovati da će njegov potpis biti dovoljan da naredne sezone preporodi Real kojem nikako ne ide.

Ono što je zanimljivo kada je Palacios u pitanju jeste da je on, iako je već dobro poznato fudbalsko ime, u domovini poznatiji po svojim aferama i turbulentnom ljubavnom životu, nego li po umijeću na fudbalskom terenu.


Exequiel Palacios je dospio u žižu argentinske javnosti kada je otkriveno da je uporedo održavao romantične veze sa tri djevojke, koje su nakon što su saznale jedna za drugu (i treću) javno "napale" mladog fudbalera na društvenim mrežama.

Palacios je prvi put postao zanimljiv medijima u Argentini ovog augusta zbog svoje veze sa poznatim Instagram modelom Sol Perez. Međutim, ubrzo je obznanjeno da je otprilike kada je počeo vezu sa Sol, Palacios počeo vezu i sa pjevačicom i plesačicom Julianom Orellano.


Ubrzo su njih dvije okončale romansu sa Palaciosom pošto su saznale jedna za drugu, ali tu nije bio kraj "raskrinkavanju" Palaciosovog ljubavnog života, pošto je krajem augusta postalo poznato da je on četiri godine bio u vezi i sa svojom komšinicom Karen Gramajo. Naravno, i ona je prekinula sve odnose sa Palaciosom kada je saznala za druge djevojke.

Nema šta u Madrid stiže pravi ženskaroš, ali navijače Reala zanima samo njegovo fudbalsko umijeće.


(Sport Sport)


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top