x

burna prošlost

Ko je žena od koje se Ša razvodi? Udala se poslije 2 mjeseca veze, prije 6 godina bila u vezi sa zadrugarom!

Bivšeg učesnika Zadruge Nenada Aleksića Ša ostavila je su supruga Vanja Ignjatović, tiktokerka iz Kraljeva, s kojom se samo prije mjesec i po dana vjenčao u crkvi.

Nenadu je ovo bio drugi brak nakon neslavnog razvoda i turbulentnog raskida s Tarom Simov, s kojom je prevario bivšu suprugu Ivanu u rijalitiju.

Vijest o razvodu šokirala je javnost, a reper je ostao šokiran i iznenađen jer, prema njegovim riječima, nije bilo prevare niti svađa, samo se Vanja pokupila i ostavila ga.


- Neka ona kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam i da li da se smijem na sve ovo. Nije brak dječja igra. Ko želi da ide, neka ide - rekao je reper za Kurir.


Podsjetimo, Vanja i Ša su se vjenčali samo dva mjeseca nakon njegovog izlaska iz Zadruge u koju je ušao kao zauzet i tokom koje je redovno pozdravljao svoju tadašnju djevojku, za koju je saznao da ga je ostavila tek kada je izašao iz rijalitija. Vjenčanje je proslavio u najužem krugu, a poznato je da se Vanja prije ovog braka ostvarila kao majka. Takođe, u javnost je dospjela i informacija da je prije Nenada bila u emotivnoj vezi s još jednim bivšim učesnikom Zadruge.


Riječ je o Mlađi Jovanoviću koji je učestvovao u Zadruzi 3, a danas se bavi privatnim biznisom. Vanja je sa Mlađom bila u ljubavi prije šest godina, 2017. godine, a veza im je trajala godinu dana. Nešto manje od toga su i živjeli zajedno.

.

.


.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.