x

Kockareva nastupila pred 20 srednjoškolaca: Kija puca na nastupima!

Rijaliti-zvijezda Kija Kockar pjevala je u Požegi pred samo dvadesetak srednjoškolaca! Naime, Slobina bivša je došla na zakazan nastup, ali prizor koji je zatekla nimalo joj se nije dopao. Naišla je na plastične čaše i mali broj djevojčica i dječaka, koji su je željno iščekivali.

- Kija je došla u zakazano vrijeme i svi smo čekali da se pojavi. Možda joj se nije svidjelo što pijemo iz plastičnih čaša, ali mi volimo što je ona došla i ako ona nije nešto baš bila oduševljena kad nas je vidjela jer je mislila da nas je više. Mi smo se dobro organizovali, skoro cijelo odjeljenje iz naše škole je došlo da bismo je vidjeli. Nije bila nešto raspoložena, čak je i jednoj našoj drugarici koja je vrisnula kad se pojavila na bini ljutito rekla: "Polako". Dalje smo nastavili sa žurkom i nama je bilo OK jer smo je podržavali u rijalitiju, a kada je završila, odmah je otišla - tvrdi naš izvor sa lica mjesta.

Podsjetimo da je Kija postala popularna kada je ušla u rijaliti "Zadruga" kao prevarena žena i zadobila sažaljenje naroda. U tom rijalitiju je izgubila muža, ali je dobila 50.000 eura.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.