x

Koleginica Zokija Šumadinca šokirala optužbom: On je pedofil, vrebao je dječake, a otac jednog tinejdžera ga je premlatio jer je s njegovim sinom imao s.ks u šumi!

Jovanka Jovanović, poznata kao Cara Mimi, tvrdi da je Zoki Šumadinac pedofil. Ona ističe da zna za dva prijmera kada je pjevač vrebao dječake, a jednog je navodno i iskoristio.

"Šumadinac je u selu Natalinci zaveo maloljetnika! S njim se zabavljao. Otac tog tinejdžera nahvatao je Zokija kako sa njegovim sinom ima s.ks u šumi. Čovjek je poludio i premlatio Šumadinca! Zbog toga je pobjegao iz sela, spašavao je živu glavu. Prodao je kuću i otišao sa majkom da živi kao podstanar u Gornjem Milanovcu", priča njegova saradnica.

"Dodatni razlog za bijeg je i to što je uhvaćen kako ima s.ks na radnom mjestu u poljoprivrednoj apoteci. Naravno, s muškarcem, pošto je Zoki gej. Još je vlasnicima napravio ogroman dug od 30.000 eura, morali su da prodaju silne njive i nekretnine da bi to vratili", dodala je.


Prema njenim riječima, Šumadinac se ni poslije toga nije smirio, već je nastavio da spopada djecu.

"Cijeli Gornji Milanovac zna šta je radio! Napadao je dijete iz susjednog stana! Roditelji tog dječaka su to saznali i poludjeli su! Otac mališana je zaprijetio Zokiju da će ga ubiti, pa se i odatle odselio. Kupio je stan na drugom kraju grada. Šumadinac je bolesnik i pedofil", rekla je Mimi i otkrila da je Zoki  zatim ipak prešao na punoljetne muškarce, pa se četiri godine zabavljao sa izvjesnim Sašom iz Kovina.


"Upoznala sam Sašu, neko vrijeme su čak i živjeli zajedno. Bio je na svakoj Zoranovoj slavi, putovali su na more... Poslije je počeo da se žali na Sašu, pričao je da ga mnogo košta, da je probao da ga zaposli na pumpi, ali da on neće da radi. Kukao je da je ispao nezahvalan. Kako sam čula, bio je ovog ljeta s nekim drugim likom, sve do Zadruge", priča pjevačica i dodaje da se nije iznenadila kad je pročitala potresnu ispovijest Zokijeve bivše žene Dejane Radosavljević iz Junkovca, koja tvrdi da ju je tukao i podvodio:

"On mi je prije godinu i po priznao da je bio m.kro! Mislila sam da me laže. A sad vidim da je podvodio ženu koja mu je rodila dijete. To je dno dna. Da on ženi veže maramu, da je siluju petoríca i zatim uzme pare - to je monstruozno! Sad mi ljudi iz Topole i Natalinaca kažu da su za to svi znali. On mora da ode u zatvor za sve ovo! Vjerujte mi pravo iz rijalitija na robiju!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.