x

Komšije Goce Božinovske otkrile sve o Bojani Rodić, Mirku i pjevačici: Šta ona ima da priča sa nama običnim smrtnicima!

Jedna od glavnih tema u medijima u posljednje vrijeme je veza Mirka Šijana, sina Goce Božinovske, i Bojane Rodić, rođene sestre supruge Veljka Ražnatovića. U ulici gdje pjevačica živi komšija je otkrio da Goca nije baš u sjajnim odnosima sa komšinicom iz ulice, a onda su se osvrnuli na Bojanu Rodić.

"Priča se da oni nisu sjajne komšije, a i ovdje je čudan svijet u Surčinu. Svaka druga kuća ne priča sa nekim. Dosta se po kraju spletkari, te često nastaju svađe po komšiluku. Njena bliža komšinica i ona se nikako ne vole, klasična ženska svađa između Goce i komšinice" rekao je komšija, a onda nam se jedna starija komšinica požalila kako pjevačica slabo priča sa, po njenim riječima, "običnim smrtnicima“.

"Slabo mi sa njom komuniciramo, ona je ipak poznata pjevačica, šta ona ima da priča sa nama "običnim smrtnicima"? Vjerujte mi da je i ne vidim u svom komšiluku. Samo što vidim na televiziji, tako zapravo znam o njoj i tim putem budem obaviještena. Goca nije loša, ali eto, ne viđam je" požalila se komšinica.


Sa druge strane, nekoliko komšija je imalo pozitivno mišljenje o pjevačici Božinovskoj i njenoj porodici.

"Super je žena i komšinica. Nemam priliku toliko da je uživo srećem, čula sam da će uskoro imati novu snajku Bojanu Rodić. Mirko je fin dečko i uvijek se javi. Veoma je kulturan. Kada god ga vidim, uvijek kaže: “Dobar dan, kako ste? Kako su vam sinovi, komšinice?“. Nisam toliko u blizini njih da bih znala šta se dešava unutar zidina" rekla je komšinica, dok je starija gospođa pored nje prokomentarisala kako Goca živi kao i sve obične žene sa svojim problemima.


"Ne stanujem baš blizu nje, samim tim je i ne srećem. Ona je žena kao i sve druge, juri, trči gleda da obavi sve poslove. Svako ovdje brine svoju brigu, pa tako i Goca. Normalno je da ratuje sa komšijama, ali nisam upućena u to što se dešava. Nema šta, ali da je pljujem, stvarno nema potrebe za tim" rekla je gospođa.

Međutim, jedna od bližih komšinica se zbunila i pomislila da se Mirko Šijan u međuvremenu oženio sa Bojanom Rodić.


"Da li se to Gocin sin oženio? On će se usrećiti kao Veljko. Nova snajka je predivna, vidjela sam je na televiziji. Neće vam ovdje niko od komšija ništa komentarisati i ako znaju nešto, neće sigurno ispričati" iskreno je rekla ona.

Prodavačice iz obližnje prodavnice kažu da se pjevačica ponaša najnormalnije kada dođe da pazari kod njih.

"Fina je kad pazari, ponekad dođe ovdje kod nas u prodavnicu. Nismo do sada imale priliku da sretnemo Bojanu, a Mirko je dečko na mjestu. Ljubazan je kada dođe" kažu u prodavnici. 

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.