x

doselio iz beograda

Komšije iz Titela otkrile pravo lice Cecinog sina: Bogdanu svi znaju kao vrijednu, a Veljko ih i danas zbunjuje zbog svog ponašanja!

Komšije Veljka Ražnatovića i Bogdane u Titelu imali su samo lijepe riječi o mladom paru.

Kurirova ekipa provela je jedan cijeli dan u Titelu i razgovarala s mještanima, koji uglavnom imaju pozitivno mišljenje o nasljedniku Svetlane Ražnatović, ističući da je veoma kulturan, ljubazan i da se svakome uredno javi i pozdravi ih prilikom susreta.

Sretali smo mnogo njihovih komšija koji nisu htjeli da se slikaju, ali su svi do jednog isticali kako imaju lijepo mišljenje o poznatom paru i da ih često viđaju, piše Kurir.


- On je sin Svetlane Cece Ražnatović, a toliko je normalan i nije uobražen - bio je neki od brojnih komentara.

- Uvijek svirne iz auta, javi se ili mahne, rekao je svaki od sagovornika.

Prva komšinica baka Kati. Ona je pekinezera Ljubu dobila baš od Veljka, kao komšijski poklon. Insistirala je da ugosti novinare i da upoznaju njenog novog kućnog ljubimca.


- Izuzetni su, Veljko je vrlo dobar i prijatan, uvijek se javi, prošle godine, kada je krenula ona korona, on mene uvijek pita kako sam, kaže mi da se čuvam, nikada nije prošao a da se nije javio. Mnogo sam se prijatno iznenadila, iskreno, nisam mislila da će biti baš tako ljubopitljiv, veoma kulturan, izuzetno dobar, hvala mu što mi je poklonio Ljubu. Rekao mi je da mogu da dođem kod njih, ali imaju interfon, ne znam kad su kod kuće, pa mi je neprijatno. Kupiću Željku poklon za rođendan - rekla nam je komšinica.


- Bogdanu znam od malih nogu, one je jako vrijedna, i domaćica je, viđala sam je trudnu kako šeta i onda se savije, ukucava eksere. One su jako vrijedne, nisu se promijenile otkad su postale popularne. Bogdanin otac će mi promijeniti ovu kapiju koja dijeli moje i njihovo dvorište, kako bi imali svoju privatnost - ispričala je ona.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.