x

Komšije tragično nastradalog Grua otkrivaju: Djeca stalno pitaju za tatu, udovici Danici nikad teže nije bilo!

Uskoro se navršava šest mjeseci otkako je tragično izgubio život Dalibor Andonov Gru, a kako je Kurir Stars saznao, za njegovu udovicu Danicu nastupio je još teži period.

Naime, ekipa Kurira uputila se u kraj gdje živi reperova porodica - supruga, njihova dva sina, kao i Gruovi roditelji. U razgovoru s komšijama koje svakodnevno susreću članove porodice Andonov saznali smo da su djeca tek sada postala svjesna da više nema njihovog tate i da veoma pate.

Iz tog razloga, kako nam je ispričala jedna komšinica, Danica je zabrinuta jer je svjesna da ne može da nadomjesti djeci očev gubitak, pa kroz razgovore s njima pokušava da im ublaži patnju.


Njihov stariji sin bolje shvata situaciju, ali je činjenica da je Gruovoj udovici neophodna muška ruka u kući. Problemi s kojima se ona susreće tiču se i stvari koje je dosad obavljao Dalibor kad je riječ o deci. Iako joj svekar i svekrva pomažu na dnevnom nivou, ona se sada bori sama kao lavica kad je vaspitanje djece u pitanju.

S druge strane, sada kad najviše treba da se posveti sinovima u teškom trenutku, Danica bi trebalo da počne da radi. Kako smo ranije pisali, Gruovi prijatelji pritekli su joj u pomoć kako bi lakše našla posao, ali do njenog zaposlenja do ovog momenta još nije došlo.


Iako su se pojavile pojedine ponude za Daničino zaposlenje, saznajemo da se bivša manekenka nalazi na raskrsnici. S jedne strane bi trebalo još intenzivnije da se posveti djeci i kontroliše njihovo odrastanje, a s druge da uspostavi redovne prihode s obzirom na to da je Gru bio taj koji je izdržavao za života porodicu.

Danica je iz tog razloga odlučila da provede raspust s djecom na Kopaoniku, a društvo im je pravila Tijana Dapčević. Kako smo saznali u komšiluku pjevačeve porodice, dječacima je prijao odmor s mamom.

Na zgradi u kojoj živi Gruova porodica i dalje stoji umrlica koju su postavili kad je tragično preminuo 9. septembra. Reperovi roditelji, kao i njegova supruga, slabo napuštaju dom. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.