x

Koncert godine u Beču: Željko Joksimović ove subote gradu muzike predstavlja projekat "Dva sveta"!

Željko Joksimović će u subotu, 26. oktobra sa početkom u 20 sati održati veliki koncert u Beču. Regionalna pop zvijezda i jedan od najcjenjenijih muzičara na našim prostorima će program "Dva sveta" predstaviti u Wiener Stadthalle, gdje su do sada nastupale eminentne muzičke zvijezde svjetskog kalibra. 


Spektakularni projekat "Dva sveta", za čije koncerte se traži karta više, koji se pamti i o kom se priča, biće priređen u Beču u Wiener Stadthalle. Biće ovo svojevrsni spektakl za ljubitelje dobre i kvalitetne muzike, a na događaju se očekuje dolazak ne samo ljudi iz Austrije, već i Švicarske i Njemačke. 

Karte se mogu kupiti online na: https://www.wien-ticket.at/de. Također, karte je moguće nabaviti u lokalu: TESLA Coffee & Concept: Mariahilfer Straße 147, 1150 WIEN.

Koncert će biti održan u dvorani F, kapaciteta do 2.000 gostiju, gdje su uzlazna sjedala slična onim u velikoj Areni, odakle se pruža optimalan pogled ka pozornici.


Želјko Joksimović će kroz projekat "Dva sveta" izvesti pop, rok i narodne hitove u swing aranžmanima.

Riječ je o muzičkom događaju u kom spaja dva muzička i stilska svijeta.

Kao i do sada, neće nedostajati sjajne energije, emocija, vrhunske muzičke i scenske produkcije, kvalitetne muzike, brojnih iznenađenja i svega onog što "Dva sveta" čini projektom koji oduševlјava javnost od momenta kako je predstavlјen.

Dakle, 26. oktobar, subota Wiener Stadthalle/dvorana F - Željko Joksimović sa sjajnim timom čeka na Vas. 


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.