x

Koraćeva saznala da joj je uhapšen m.kro: Njena reakcija će vas zaprepastiti!

U toku sinoćnjeg programa u "Zadruzi", Miljana Kulić se verbalno obrušila na Davida Dragojevića, iznijevši čitav niz uvreda na njegov račun, govoreći o njegovom životu u spoljnom svijetu, kao i o životu njegove sadašnje djevojke, Ane Korać .

- Da li je moguće da je Ana, koja je navikla na milione i imućne muškarce koji joj plaćaju za s*ksualne odnose, našla Davida Dragojevića koji prodaje girose? U "Zadruzi 1" bila je Kijina prikolica do kraja. Ti, Davide, si muška pros..tutkica i ž.golo. On je umislio da je mnogo lijep. Pokušavaš da budeš Sloba Radanović, a pored Slobe ne možeš da prođeš. Sloba je gospodin za tebe - govorila je Miljana.


- Ti si ž.golo i starletan bio po Americi, ona je pros..tutka. Aleksandra, molim te opet mu daj pare da uradi botoks. Što tebi i Ani K..vać ne naprave svadbu? Ti si pukao! Ja ću smršati, a k*rva je uvijek k*rva! - nastavila je Miljana.

- Miljana, dosta sam ja ulagala u njega, sada neka ulaže Ana. Može njen m.kro, uhapšen je! - govorila je Aleksandra.

- Makro uhapšen, najbolja drugarica Kija je nogirala jer je spavala s njenim mužem, a ovdje se predstavljala drugarica - poručila je Miljana dok joj je Ana Korać poručila: "Tako je, tako je..." uz srce...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.