x

Koraćevu samo debil ne može da provali! Sad je sve jasnije: Bivši zadrugar otkrio pakleni Anin plan, a Davida nazvao jazavcem! (FOTO)

Ana Korać započela je ljubavnu romansu sa Davidom Dragojevićem odmah po izlasku njegove vjerenice Aleksandre Subotić iz rijalitija "Zadruga 2". Majka učesnika, Biljana Dragojević pokušala je da "urazumi" sina kada mu je u telefonskom razgovoru rekla da je vidjela snimke kako Koraćeva pravi plan da ga zavede, u šta on nije povjerovao. 

Povodom ove priče, oglasio se i bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš, koji je u prošloj sezoni rijalitija bio prisan sa Koraćevom, pa je riješio da progovori o svemu i raskrinka jednom za uvijek takmičarku.

Nakon Davidove mame, zaljubljeni par je razgovarao sa Aninom mamom, koja je presrećna zbog njih dvoje i apsolutno ih podržava. 

Međutim, Janjuš tvrdi da je Anina veza sa Davidom samo dio njenog plana, a svoje viđenje stvari podijelio je sa pratiocima na Instagramu, gdje je napisao:


"Mama Ane Korać veli zlato mamino, ponosim se tobom što si se j**ala poslije 48 časa nakon što je od tvog dečka djevojka diskvalifikovana. Bravo mamino zlato, a za mene veli "jao Ana nemoj da nas brukaš kloni se Janjuša". Djevojka je uvedena, kao što je uvedena da napada mene, pa je prva dva dana bilo "Ana koliko si zaljubljena u Janjuša", a poslije 2 dana 5 mjeseci "Janjuše koliko si zaljubljen i Anu". Djevojka je uvedena i plaćena da pravi priču, samo debil ne može da provali".

.

Podsjetimo, Janjuš je učestvovao u prvoj sezoni "Zadruge" kada je bio prisan sa Anom Korać. Spekulisalo se da će se košarkaš zbog Ane razvesti od supruge, međutim on je razvalio vrata rijalitija, napustio "Zadrugu", a za sve je optužio Koraćevu..

On sada tvrdi da je Anina misija bila da zavede njega tokom prve sezone "Zadruge", a da se to isto sada dešava i sa Davidom. On je čak i naveo da Ana ne voli ni rođenog brata, a kamo li Davida.

U drugoj objavi na Instagramu je napisao:

"Djevojka ne voli ni rođenog brata, a kamo li ovog jazavca od 165 sa ovom stolnjak plavom košuljom i ovim šarenim čarapama sa slikama marihuane".

..

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.