x

Kristijan po izlasku s robije ne prestaje da šokira: Poslije hapšenja u Kraljevu oglasio se na FB!

BEOGRAD - Kristijan Kiki Golubović, koji je po izlasku iz zatvora „Zabela“ u Požarevcu, ponovo uhapšen zbog vožnje automobila bez vozačke dozvole i optužbe da je konzumirao opijate, danas je svoje vjerne pratioce na Fejsbuku ostavio u potpunoj nevjerici.

Mnogi ne znaju da je Golubović, kog je sudbina odvela na nekakav drugačiji put, mogao da postane vrstan umjetnik i slikar jer je izuzetno talentovan.

On se danas na Veliku subotu, na Fejsbuku, oglasio porukom i fotografijama na kojima se vide jaja koja je oslikao uoči sutrašnjeg Vaskrsa.

- Juče sam s igrao i eto - poručio je Kristijan kojem talenat za slikanje niko ne može da ospori.


Podsjetimo, on je poslije jučerašnjeg hapšenja u Kraljevu pušten iz pritvora poslije 12 sati, a onda je otišao kući da provede praznike sa suprugom i kćerkom.

"Evo me kod kuće sa ženom i djetetom. Sada sam za Uskrs sam sa njima. Malo sam stavio kćerku u krevetac, pa ćemo da ofarbamo jaja. Kćerkica ima pet godina, luče moje. Slatka je i kao Kiki je jaka. Fantastična je! Cijeli dan sam sa njom, Dvadeset puta sam se kupao i preznojavao igrajući se sa njom", ispričao je Kristijan.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E adresa: [email protected]