x

Kristijano Ronaldo plaća svoju djevojku Georginu: Otkriveno i kolika joj je plata!

Kristijano Ronaldo, fudbaler Juventusa i jedna od najvećih zvijezda ovog sporta, "plaća" svoju suprugu Georginu Rodrigez, objavili su svjetski mediji. Zapravo, radi se o mjesečnoj nadoknadi, kako bi zapravo to trebalo nazvati.

Kako prenosi britanski tabloid San, Ronaldo daje nevjenčanoj supruzi 96.000 eura mesečno zbog toga što ostaje kod kuće i brine se o djeci, što za njega ne predstavlja problem, jer u Juventusu zarađuje skoro 30 miliona eura godišnje.


Takođe, ekskluzivni odmori na jahtama za rođendane su regularna dešavanja, a zanimljivo je da je Georgina nedavno Kristijanu kupila poklon za rođendan i to Mercedes od 111.000 eura, pa je sada mnogo jasnije odakle joj novac.


Ona je povela Kristijana ulicama Torina pravo do poklona koji je upakovala u mašnicu. A poklon je bio grandiozan i u skladu sa Ronaldovim ukusom, pa se i on sam oduševio.

Georgina ga je dovela do mercedesovog džipa, na koji je stavila crvenu mašnicu, dok su prijatelji koji su bili okolo bacali konfete.


Inače, Georgina Rodrigez zarađuje i na drugoj strani putem Instagrama gdje ima 16,5 miliona pratilaca, što joj donosi oko 8.000 eura mjesečno od sponzora.

Georgina i Ronaldo imaju četvoro djece, od kojih je jedno rodila Georgina, a troje su od surogat majke.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.