x

tužan trenutaak

Ksenija je imala smrtni slučaj za vrijeme Evrovizije, a sve su skrivali od nje: Progovorila o teškom momentu!

Članici grupe "Hurricane", Kseniji Knežević preminula je baka dok je nastupala na "Evroviziji" zajedno sa Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić.

Ksenijina baka sa majčine strane preminula je pred finalni nastup, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje.

Ksenijina majka sada je govorila na ovu temu.


- Sve smo sakrivali od Ksenije da bi mogla da nastupa. Ona je bila mnogo vezana za baku i sigurno ne bi mogla tako dobro da otpjeva da je znala da je preminula - rekla je njena majka Nina i dodala:

- Moja majka kao da je čekala da umre kada joj je unuka otišla u Roterdam. Ksenija je u nedjelju otputovala, a njena baka je preminula u ponedjeljak. Mi smo sve krili od Ksenije jer znamo koliko je ona osjećajna. Sahrana je bila dok su djevojke još boravile u Holandiji.


Majka popularne pjevačice je rekla da su Kseniji saopštili vijesti tek pošto je ona ispričala utiske sa takmičenja.

- Kseniji niko ništa nije pričao sve ove dane. Čak i kada je stigla kući, pustili smo je da nam ispriča utiske, da sa nama podijeli svoju sreću i tek uveče smo joj rekli šta se dogodilo, jako se potresla - dodala je.

- Dobro je da mi nisu rekli ranije. Ne bi ništa bilo isto na Evroviziji da sam znala. Ovo mi je najtužniji trenutak u životu jer mi je baka bila najmilija - rekla je Ksenija.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.