x

ne zna za pravog oca

Kulićka otkrila pretužan detalj! Marija: Željko svog dedu naziva ocem!

Pored Nadežde Biljić, u Bijelu kuću vratila se i Marija Kulić, koja je bila odsutna nekoliko nedjelja zbog toga što je njen unuk Željko imao boginje, te otkrila kako je dječak, pošto je željan oca, počeo dedu Sinišu da oslovljava tata.

Marija je prije ulaska i suočavanja sa kćerkom Miljanom nakon cijele situacije sa Zolom i pobačajem kod voditeljke Dušice Jakovljević otkrila šta se dešavalo u spoljnom svijetu.

- Nisam spavala sve ovo vrijeme, loše sam. Pratim šta ona ovdje radi do pet ujutru, a onda ustajem u sedam zbog Željka. Ono je van pameti šta su joj pričali poslije k.retaže u kući, ne znam kako su tako mogli! Svakako ona ne bi nastavila trudnoću s ovim Zolom, ona čuva jedno dijete. Željko je počeo da priča i zna da ga ne čeka tata, a čuje drugu djecu, pa kada dođe moj muž u vrtić po njega, on ga zove tata jer tako čuje od druge djece i traži to, a mene duša boli! Ona nije za drugo dijete, ali kada se bude udala, onda nemam ništa protiv, ali hoću da dijete odrasta s roditeljima - ispričala je Marija u studiju.


Onda je ušla u Bijelu kuću i s vrata se odmah obratila kćerki, koja je pretrnula kada ju je vidjela.

- Dobro veče, Miljana, kako si - pitala je majka.

- Nisam baš dobro - odgovorila je Miljana.

- Ja ne mogu da spavam zbog tebe i čuvam dijete, a plus sam morala sve da pratim zbog tebe! Hvala ti na svemu, najgora si! Ma da, ništa, Miljana u svakoj sezoni trudna i ide na kiretažu! Jesmo pričali kod kuće, kakav Mišel i kakvo Rajsko ostrvo? Treba da se družiš, a ne da trčiš sa muškarcem na Rajsko ostrvo - iskritikovala je Marija ćerku.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.