x

EKSKLUZIVNO

Laćina posljednja fotografija pred smrt u Izraelu! Ništa nije slutilo na tragediju: Pio vino, smijao se, a poslije misteriozno nestao!

Milan Laća Radulović sahranjen je prošlog utorka pored svog brata Miloša i majke Marine Tucaković na beogradskom Novom groblju.

Ipak, interesovanje javnosti za njegovu iznenadnu smrt u Izraelu 13. decembra ne jenjava, a Kurir je sad došao u posjed posljednje Laćine fotografije, koja je nastala samo nekoliko sati prije nego što je nestao bez traga. On je kasnije nađen na ulici u Tel Avivu bez znakova života, u jednom od tamošnjih najzloglasnijih kvartova.


Kao što se može vidjeti i na fotografiji, pokojni tekstopisac je bio i više nego dobro raspoložen prije svoje smrti. On je sa prijateljima nakon cjelodnevnog obilaska znamenitosti sjeo u jedan restoran internacionalne kuhinje, a na stolu se može vidjeti i flaša vina, kojim su nazdravljali. Laća je sa širokim osmijehom pozirao fotografu, a rukom je sa tri prsta.


Kako saznajemo, nakon što su se vratili iz ovog restorana, gdje ništa nije ukazivalo na tragediju koja će se kasnije desiti, Laća je naglo promijenio raspoloženje, o čemu je Kurir već ranije pisao. Izgledao je kao da je pao u depresiju, osmijeh mu je u trenutku nestao s lica. Prisjetio se pokojnih majke Marine i brata Miloša i nekih teških priča. Tad se i rasplakao. Prijatelju je rekao da želi da bude sam, pa je u noćnim satima izašao iz smještaja u kom su bili i rekao da će se javiti kasnije, što se nije desilo. Nažalost, kada je njegovo tijelo pronađeno, Laća je bio mrtav već dva dana.


Podsjetimo, Milan je po svaku cijenu želio da se ostvari kao roditelj, pa je uz veliku podršku oca Aleksandra Radulovića Fute i svoje velike prijateljice planirao da postane otac, a o svemu se konsultovao i sa astrologom. Ipak, iznenadna smrt u Izraelu spriječila ga je u toj namjeri, te mu je ovo ostala posljednja i najveća neostvarena želja.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.