x

iskren

Lav Pajkić: Nije mi do žurke koju pravi Zorana!

Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta, a njena prijateljica Zorana Pavić, nakon što je prošlo 40 dana od sahrane, odlučila je da joj ispuni posljednju želju i napravi žurku kojom će proslaviti život. 

Baš kako je Bjelica prije smrti zatražila od nje organizovala je veliku, svečanu proslavu i okupila bliske prijatelje i saradnike.„Bijela bajka za Bjelicu“ je posljednji oproštaj od legendarne književnice, a gosti su po Isidorinoj želji, nosili bijelu odjeću. Njen sin Lav Pajkić iznio je svoj stav po tom pitanju i rekao da tom događaju neće prisustvovati:


“Ispoštovati je jaka riječ, u suštini mi nemamo ništa protiv te žurke, ali nismo spremni da idemo da slavimo i idemo po žurkama. Još se oporavljamo od čitave situacije, a Zorana ako želi da ispuni njenu želju nek ispuni. Ne vjerujem da će se ljutiti što nećemo doći, jer svako ko je normalan razumjeće da nam nije do žurke trenutno. Što se tiče tih poruka, Isidora je bila jedna otvorena žena i slala je razne poruke raznim ljudima, tako da bi mogle svake nedjelje da se ispunjavaju neke želje.”

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.