x

'Lažete me i uzimate hranu iz usta mojoj obitelji'

Američki košarkaš Delroy James u svojoj objavi na Instagramu apelirao je na AEK da mu isplate ono što je ugovorom predviđeno.

James je u dva navrata nosio dres atenske momčadi, drugi put je došao u januaru ove godine i potpisao je ugovor na jednu plus jednu godinu (klub je imao opciju).

- Ja sam profesionalac i proveo sam dvije godine u klubu s ljubavlju, čašću i poštovanjem prema ljudima i organizaciji. Svi mi potpisujemo ugovore s razlogom – ako se igrač ne pridržava ugovora, on će biti kažnjen, klub neće oklljevati u tom slučaju. Svaki igrač ide u Europu zbog ljubavi prema igri i zbog ljubavi prema obitelji, kako bi ih materijalno osigurao. Imam sina. Ljudi u AEK-u znaju da imam sina i znaju koliko mu je na dnevnom nivou potrebna pomoć i velika pažnja. Uprkos tome, oni me lažu i stavljaju na ispit moje strpljenje kao čovjeka, kao oca i kao onog tko treba prehraniti obitelj. Molim vas pokušajte platiti igračima ono što su zaraditi. Uzimate novac iz usta obitelji, a znamo da to ne biste napravili svojoj. Hvala - napisao je James.

On ima 32 godine, igra na poziciji krilnog centra, a tijekom karijere nastupao je i Rusiji, Italiji i Izraelu.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.