x

Lazić još uvijek u braku sa Sevićkom: Darko laže vjerenicu da se razveo!

Folk zvijezda Darko Lazić je još uvijek zakonit suprug Ane Sević uprkos pokušaju da slaže ne samo vjerenicu već i cjelokupnu javnost u Srbiji. Kako Srpski telegraf saznaje, Lazić, koji je  izjavio da je zvanično razveden, u stvari se nije pojavio na nedavnom ročištu, koje je bilo zakazano po tužbi Ane Sević u cilju razvoda braka.  

Prema tvrdnjama upućenih, pjevač se odlučio na ovu veliku laž kako bi umirio vjerenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mjesecu, a koja je zahtijevala od pjevača da što prije okonča brak da bi mogli da planiraju vjenčanje.

- Darko je imao pritisak oca i majke, ali i vjerenice, koja ga je otkako se vratio iz bolnice zapitkivala kada će se razvesti. On joj je prethodno obećao da će sklopiti brak čim se zvanično razvede od Ane i logično da je bila nestrpljiva. Ona mu je čak u nekoliko navrata prilikom svađa i zaprijetila da sve dok je u braku sa Anom neće moći da viđa njihovo dijete. Kada je napokon stigao poziv za ročište, svi su bili srećni, osim Darka - govori dobro obaviješten izvor i nastavlja:


- Darko nije imao hrabrosti da stavi potpis na razvod uprkos pritiscima koje je imao i zbog toga je odlučio da se ne pojavi na sudu. Bio je prinuđen da slaže porodicu i vjerenicu, pa, samim tim, i javnost da se razveo zbog pritiska koji je imao, ali je prava istina da je on još Anin muž.

Kako dalje saznajemo, Lazić je na posljednje ročište zakasnio, nakon čega se našao sa Anom, kojoj se pravdao da je imao neodložnih obaveza i nije uspio da stigne. Tada ga je, prema tvrdnjama upućenih, zamolila da na sljedeće ročište dođe da bi spor bio završen i kako bi svako mogao da nastavi svojim putem.


Pravni zastupnik Ane Sević advokat Miša Petrovski potvrdio je saznanja.

- Informacije koje izlaze u javnosti da su se Ana i Darko razveli su netačne. To je apsolutna glupost. On se nije pojavio na ročištu, a ponovo je zakazano za jun mjesec. Tačnije, zakasnio je, pa smo tada napravili neki sporazum, koji bi trebalo da stupi na snagu u junu - rekao je Miša za Srpski telegraf. 

Kako bi provjerili navode do kojih su došli, S. telegraf je pozvao pjevača, a on je nakon što je čuo da je uhvaćen u laži počeo da prijeti.

- Tužiću vas sve, napraviću skandal ako budete to pisali. Za mene smo razvedeni - rekao je Darko.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.