x

Lazić ne namjerava da počne sa dijetom: Darku sijeva stomak na sve strane!

Folk pjevač Darko Lazić bio je jedan od organizatora humanitarnog koncerta održanog nedavno u Rumi za jednoipogodišnjeg dečaka koji boluje od teške bolesti, pa je sa svojim koleginicama Tamarom Milutinović i Sandrom Rešić nastupio i na taj način pomogao njegovo liječenje.

Nakon održanog spektakla na društvenim mrežama je munjevitom brzinom krenula da se širi fotografija na kojoj mu je ispao stomak dok sjedi pored verenice Marine Gagić!

Uprkos svim savjetima ljekara i stručnjaka da bi što prije trebalo da skine višak kilograma, koji mu usporava zarastanje povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, Darko i dalje nije ništa preduzeo po tom pitanju.


Stručnjaci su folkera u više navrata upozorili da je, uprkos ozbiljnim povredama, brzo uspeo da ozdravi i stane na noge, ali da samom sebi otežava i pravi komplikacije zbog toga što je nastavio nezdravo da se hrani i dodatno dobija na kilaži.

On je počeo i da pjeva prije vremena, što mu ljekari nikako nisu preporučivali dok se pluća u potpunosti ne oporave, ali bi on pri svakoj kontroli rekao da se odlično osjeća i da nema nikakvih poteškoća sa plućima i disanjem dok pjeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.