x

Komšinice

Lepa Brena u Monte Karlu ima stan preko puta svjetske zvijezde, srela je u liftu i nije vjerovala da je ona!

Pjevačica Lepa Brena koja godinama posjeduje stan u Monte Karlu ima komšinicu koja je svjetski poznata, i to ni manje, ni više nego "kraljicu popa" Madonu (Madonna).

Folk pjevačica i američka zvijezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.

- Brena i Boba Živojinović godinama posjeduju nekretninu u Monte Karlu, gdje se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani ljepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osjećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz svijeta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među posljednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija - otkriva izvor blizak Breni za "Telegraf".


- Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i vidjela sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbjeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem "vidi ovu žensku, ista je Madona" i na kraju sam ukapirala da jeste ona - ispričala je Brena svojevremeno.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.