x

iskren

Ljuba Perućica otkriva: Jedva čekam da postanem tata!

Pjevač Ljuba Perućica otkrio je da ga koronavirus nije dva puta ,,slomio”. Pjevač vjeruje da još uvijek ima antitijela, ali i da se svakako čuva – bez zaštitne maske gotovo da nigdje ne odlazi, uzima po ,,šaku vitamina” dnevno i trudi se da se zdravo hrani. Njegova supruga Katarina, s druge strane, takođe je preležala ovaj virus, uz blage simptome.

Poslovne planove, pak, stavio je na čekanje i neće se izlagati riziku.

"Super je. Ona je imala samo lake simptome. Nije imala miris i ukus i to se jako brzo vratilo. Nije se uplašila. Prvog dana, kada je počela da gubi miris, nije imala temperaturu, što je najbitnije, tako da nismo imali neki strah."


Katarina i Ljuba vjenčali su se 10. oktobra 2019. godine u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu. Svadbeno veselje voditeljke i pjevača bilo je organizovano u restoranu jednog prijestoničkog tržnog centra. Već malo zatim, Perućica je javno priznao da jedva čeka roditeljstvo, a to se i dalje nije promijenilo.

"Jedva čekam da postanem tata! Bože moj, biće… Nemamo plan koliko će nas biti (smijeh,) ali sigurno barem dvoje djece bih volio da imam", rekao je Ljuba.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.