x

bravo ljudino

Luka Dončić plaća sahranu djece i čuvara ubijenih u školi!

Luka Dončić, slovenački košarkaš koji nosi dres Dalas Maveriksa, najavio je da će platiti sahranu tragično nastradalim osobama u masakru koji se dogodio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Luka Dončić je još jednom pokazao veliko srce, a kako prenosi "Telegraf", odlučio je da plati sve troškove za sahranu i sve što bude potrebno za žrtve masakra u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru.

Takođe, Dončić je platiti i sve što je potrebno za savjetovanje i pomoć svima koji su prošli kroz ovu traumu, uključujući i sve đake, učenike koji su bili svjedoci, kao i porodice mališana.


Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, Dončić je odlučio da plati sve troškove sahrane i sve ostalo što je potrebno za sve žrtve tragedije.

I sam Dončić ubrzo je potvrdio ovu informaciju, istakavši da će njegova fondacija pružiti pomoć porodicama, učenicima i nastanvicima.


"Zbog tragedije i izgubljenih dječijih, nevinih života moje srce je slomljeno! Moje misli su sa porodicama žrtava i celom nacijom. Moja fondacija,povodom ovog teškog i nemilog dogadjaja, pruža podršku svim porodicama, učenicima i nastavnicima osnovne škole Vladislav Ribnikar", poručio je Dončić.

Podsjetimo, u pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu juče je ubijeno osmoro djece i radnik obezbjeđenja, a šestoro djece i nastavnik te škole su ranjeni. Policija je uhapsila K.K. koji je počinio taj zločin.


Izvor: Telegraf.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.