x

rijetka fotografija iz doma

Luksuz kao u Holivudu: U domu Dragana Bjelogrlića zlatne zavjese, moderan namještaj...

Dragan Bjelogrlić više od 25 godina uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Majom, koja mu je podarila sina Alekseja i kćerku Miu.

Bjelogrlić rijetko govori o svojoj ljepšoj polovini, s kojom je dobio sina i kćerku, ali je u jednom intervjuu, prije više od 15 godina, otkrio kako je Maju poslije samo dvije nedjelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda.


Poslije uzbudljivog beogradskog noćnog provoda, u praskozorje, glumac je odvezao Maju do Barande. Stali su ispod drveta i on je, pokazujući joj kuću i veliko dvorište, rekao: "Probaj sve ovo da obuhvatiš jednim pogledom. Ako budeš pametna, ovdje će rasti tvoja djeca".


Tako je i bilo. Bjela je sa porodicom sagradio luksuzan dom na kome mogu da mu zavide i holivudske zvijezde. Kada je glumac okupio svoje kolege jednog zimskog dana u svojoj kući, druženje je ovjekovečio fotografijom na kojoj smo vidjeli kako stvarno živi glumac.


Vrhunski glumci na čelu sa proslavljenim Bjelom prikupili su mnoštvo lajkova, međutim pratiocima je za oko zapao veoma prostran i sa stilom opremljen dom u kome dominira zlatna i bež boja, moderan namještaj, a posebnu pažnju privukao je jedan starinski luster koji je prostoriji dao ekstravagantnu notu.


Osim raskošne dnevne sobe na Instagramu legende, mogli smo da zavirimo i u njegovu radnu sobu rezervisanu isključivo za poslovne planove i sastanke. Osim stola od punog drveta, imali smo prilike da vidimo i fotelju, lampu i laptop, kao i brojne postere i skupocjene slike na zidovima.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.