x

procjenjuje se na više miliona eura

Luksuzne nekretnine i automobili: Evo kolika je imovinska karta Karleuše i Tošića, sve je pripalo njihovim kćerkama nakon razvoda!

Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić, 28. juna proslavili su 14 godina braka, a danas je pjevačica saopštila da su donijeli odluku da se razvedu.

Kako je navela, starateljstvo nad djecom pripada njoj, a sva bračna imovina prepisana je na njihovu djecu - kćerke Atinu i Niku.

Inače, imovina ovog bračnog para procjenjuje se na više miliona eura. A evo šta su njih dvoje stekli u braku.


Duško Tošić prvo je igrao za reprezentaciju Srbije, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a onda i u turski klub Genčlerbirligi. Pored ostalih klubova, Duško je najveći uspjeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.


Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 eura godišnje, što je povišica u odnosu na dotadašnjih 900.000 eura, a imao je i bonuse od 4.000 eura za svaki odigrani meč.

Nakon velikog uspjeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - Guangdžou , gdje je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 eura po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.


Kada bismo sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko nevjerovatnih 18 miliona i 750 hiljada, piše "Kurir".


Oni posjeduju nekoliko nekretnina i automobila. Prije 3 godine, mediji su objavili da je bračni par kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrijednu oko 3 miliona eura, koju i dalje uređuju, dok žive u luksuznom domu u Lisičjem Potoku.

Spekulisalo se i da je 300.000 eura izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.