x

Luna će biti šokirana: Objavljen por.ić člana porodice Đogani!

Porodica Đogani je u centru pažnje javnosti već godinama unazad.   Otkada je Luna ušla u Zadrugu i stupila u emotivni odnos sa oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem, cijela njena, uža i šira, porodica našla se pod lupom medija i šire javnosti.

Poslije Lune, u Parove je ušao i njen brat Baki B3 koji je svojom taktikom (ili slobodnim ponašanjem) ponovo šokirao javnost, jer se otvoreno muvao sa Dinom Galorini, uprkos trudnoj ženi koja ga čeka kod kuće.

Ipak, još veći skandal navodno se desio prije par dana, kada je u javnost dospio snimak na kom Baki m.sturbira, a koji je slao anonimnoj djevojci. Kako to već biva sa selebritijima, djevojka je snimak proslijedila medijima i pukla je bruka.


Jedan beogradski mediji došao je u posjed eksplicitnog snimka koji je denser navodno slao toj devojci, a na kom se vidi kako se samozadovoljava. Osim snimka, Baki je djevojci navodno slao i poruke eksplicitnog sadržaja u kojima je tražio da mu ona pošalje se.si fotografije i snimke.

Baki nije demantovao ovu priču, ali je naglasio da ne vidi ništa loše u tome što se svakodnevno samozadovoljava:

- Volim da dr.am, to radim svaki dan, jer je to najnormalnija stvar na svijetu. Ne zanimaju me afere koje mi razne klinke namiještaju, ali im hvala na reklami. Poslije Severininog po.nića svaki po.no skandal mi je smiješan. Meni hejteri ne mogu ništa, a pogotovu da mi unište brak i porodicu koji su jači nego ikad - poručio je denser ne želeći da kaže da li je on na snimku.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.