x

Luna prenijela Marku polnu bolest!

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u strasnoj vezi već dvije nedjelje, pa često imaju s*ks u tuš kabini. Međutim, svo to uživanje na kratko je prekinula Luna koja se požalila Marku da osjeća peckanje kada p*ški i veliki svrab.

- Čuo sam kada mu je šaputala da ima bakteriju ešerihiju koli koju godinu dana ne može da izliječi. Marko je bio u šoku kada mu je pričala da je strašno svrbi dole i da joj najviše odgovara kada imaju s*ks je se tako osjeća kao da je češe. Znajući ga on se uplašio da je i njemu prenijela. U rijalitiju nemaju dobre uslove za higijenu, a Luna je podložna tim infekcijama. Ne može da se izliječi tako brzo jer joj je potrebno nekoliko doza jakih antibiotika. Zato se i plašim za Marka - rekao je njegov drug Igor, koji je već zamolio produkciju da Marko uradi analize.


- Zamolio sam da mu se urade analize, jer sam primijetio da je zabrinut. Marko je uvijek pazio sa kim spava i uvijek je koristio k*ndom. Ovo sada je Bože pomozi. Zaraza na sve strane. Mnogo im je prljavo tamo, o kupatilu da ne pričam. Nadam se da će se sada uzdržavati od s*ksa sa njom, mada sam siguran da mu je već prenijela bakteriju. Njegovoj majci nisam ništa spominjao da se žene ne nervira - kaže Miljkovićev drug koji navija da Marko ostane do kraja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Od kad se to ašerihi coli prenosi sexualnim putem ccc?