x

LUNA SE ZBOG SLOBE LIJEČI KOD PSIHIJATRA: I dalje se viđa sa Radanovićem, i to sve zbog ovog razloga!

Buduća učesnica druge sezone "Zadruge" u rijaliti će ući 6. septembra i sa sobom će morati da ponese lijekove koji će joj pomoći da manje razmišlja i pati za bivšim dečkom, s kojim je raskinula u junu.  

Blogerka je otvoreno i iskreno pričala sa svojim terapeutom, koje su joj mnogo pomogle da preboli emotivno i psihičko rastrojstvo.

"I dalje posjećujem psihoterapeuta i pijem lijekove... na terapiji sam. To je skroz normalno. Ljudi odmah poslije misle ako odeš kod psihijatra ili psihologa, odmah si lud, i tako dalje. Jednostavno, po mom mišljenju, ko god se ne osjeća dobro i ima potrebu da razgovara s nekim o svemu, trebalo bi da potraži pomoć, ja sam stvarno za to", navela je Luna.


Sa doskorašnjim dečkom rijetko se čuje, osim, kako je rekla, kada pričaju o poslovnim temama.

"Nemam kontakt sa Slobom, osim u poslovnom smislu. Tako je najbolje za mene, još se oporavljam od te veze, najbolje je da se on i ja ne viđamo", rekla je blogerka, dodajući da njeni roditelji jedva prihvataju činjenicu da ona ulazi u rijaliti.


"Nadam se da ću izdržati. Veliki je problem bio kada sam im rekla da ću ući u "Zadrugu 2", uopšte nisu bili za to. Imala sam duge, duge razgovore sa njima. Objasnila sam im da je to nešto što ja moram da uradim jer je to moja želja, imam 22 godine, sama donosim svoje odluke, ali mislim da će ovoga puta biti bolje. Ja sam ih zamolila da se malo izoluju od svega toga, da ne budu u rijalitiju, da se ne svađaju, da ne komentarišu, da vode više svoj život. Da shvate sve to kao jednu veliku igru, kao jedan posao i da ne shvataju previše lično. Mislim da će ispoštovati, vidim da su i oni bolje, da su dosta i oni naučili iz "Zadruge" u kojoj sam bila, to je veliko iskustvo i mislim da će sve biti kako treba", rekla je Luna.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.