x

Luni se vraćaju Kijine suze? Sloba joj rekao da naprave pauzu u vezi, ona doživjela nervni slom, a Kija je za to vrijeme ovo radila!

Sloba Radanović prethodne noći svojoj ljubavnici Luni Đogani tokom razgovora je predložio da naprave pauzu u vezi kako bi o svemu razmislili. Sloba je, pod stresom usljed smrti oca Kije Kockar Luni rekao da mu treba malo vremena, a prije toga je u razgovoru sa Đeksonom ispričao da su mu se smučile svađe i da više ne može to da podnese.

Nakon njegove molbe za Lunu ona je doživjela blaži nervni slom, plakala je u ekonomskom dvorištu, a sa njom su sve vrijeme bili Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora koji su joj govorili da je Sloba nije ostavio, niti će je ostaviti.

- Osam mjeseci ste zajedno, vi niste imali ni jedan period gdje ste se udaljili. U mnogim vezama kažu: "Ajde da razmislimo par dana, nedjelju dana, mjesec dana", pa se vrate jedni drugima, bolje nego što je ikada bilo. On ne razmišlja da li tebe želi da ostavi, nego razmišlja o cjelokupnoj situaciji koja se desila. Nije te ostavio i ja sam ubijeđen da te neće ostaviti - rekao je Anđelo.

Hoćeš da povraćaš? - pitala je Sanja.

- Ma neće da povraća, šta ima da povraća?! - rekao je Anđelo.

- Ja sam ti rekla, moraš da mu daš malo vremena - rekla je Teodora.

- Mama izvini! - ponavljala je Luna kroz suze.

- Razumije ona sve ovo. Samo budi pametna sada i razmisli šta bi ti ona u ovim trenucima rekla - rekla je Teodora.

- Šta ona mora da gleda, je*em ti! Mama izvini! - ponavljala je Luna kroz suze.

- Nisi obrukala svoju majku, šta ti je, jesi normalna?! Evo sad i ovo što ti se dešava, to povraćanje je na nervnoj bazi, ne opterećuj sebe toliko! - rekao je Anđelo.

-  Ja sam mu rekla: "Ja bih se ubila da je neko sa mnom zato što mu je žao mene" - rekla je Luna.

Dok je Luna plakala na jednom kraju Zadruge, Kija je bila na drugom u društvu Ane Korać. Njih dvije su pričale o Slobi, a onda su prokomentarisale situaciju kada je Kiji saopšteno da joj je tata preminuo.

- Znaš kako je (Sloba) plakao danas? - pitala je Ana.

- Znam, plakao je sa mnom tamo... - rekla je Kija.

- On krivi sebe za to - rekla je Ana.

- Zato što on misli da je on to meni učinio i da se možda nervirao. Ja sam mu rekla da ne krivi sebe za to - rekla je Kristina.

- Za nešto drugo da - dodala je Ana.

- Ali za ovo nikako! Moj tata je bio bolestan, nema nikakve veze sa tim - rekla je Kija.

Pogledajte kako Luna plače na jednom kraju zadruge, dok Kija na drugom priča da ne želi da se Sloba osjeća krivim:


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.