x

Šalju ga na tribine dvije godine?

Ma koga ćeš ti tužiti? Čelnici Intera spremni su Mauru uništiti karijeru!

Mauro Icardi je spreman da tuži Inter, a sada je njegov klub spreman da mu uzvrati i to žestoko.

Početkom prošlog mjeseca direktor milanskog kluba Giuseppe Marrotta jasno je poručio kako Icardi nije u planovima Intera. Odluka je to koju je donio Antonio Conte, međutim Icardi ne mari puno za tim što je 'persona non grata' na Meazzi.

Iako postoji nekoliko timova koji bi rado željeli dovesti Icardija, mediji u Italiji pišu kako Icardi želi ostati tu gdje jeste, a kao razlog naveo je to što je njegova supruga i menadžerica Wanda Nara trudna, te da u takvim okolnostima ne može organizovati selidbu u neku novu sredinu.

Icardi, koji ima ugovor do 2021. godine, želi ostati u Inter, a klub ga svim silama želi prodati. Kako se sve zakomplikovalo, Argentinac je najavio tužbu protiv Neroazzurra, ali sada je Inter uzvratio tako što mu je zaprijetio slanjem na tribine naredne dvije godine!

Kako su jutros objavili La Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport, Inter će rizikovati tužbu za mobing, ali napravio bi si time svakako veliku štetu. Osim što bi plaćao Icardiju dvije godine ogroman novac dok bi ovaj sjedio na tribinama, zauzimao bi mjesto u timu.

U međuvremenu, postoje izvješća da se Inter još uvijek nada da će svako moći riješiti sva pitanja razmjenom Icardija s napadačem Juventusa Paulom Dybalom krajem avgusta, pošto je Argentinac odbio da ide u Manchester United.

Prije samo šest mjeseci Mauro je bio kapiten Intera i prva zvijezda kluba, ali ubrzo su krenule nesuglasice jer je odbio novi ugovor, a u mnogome je krivac i njegova supruga i agentica Wanda Nara.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.