x

zbog kćerkine prevare

Majka Dalile Dragojević od sramote ne izlazi iz kuće: Kakav Filip Car, on je čovjek probisvijet!

Dalila Dragojević i Filip Car konačno su ozvaničili vezu kada su se prepustili strastima i cijelu noć proveli razmjenjivajući nježnosti u izolaciji. Zbog toga, kako tvrde komšije Emine Mujić, majka Dalile Dragojević navodno danima ne može da digne glavu od sramote, a najnoviji prizor ju je dotukao.

Naime, već nedjeljama unazad brak Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića bio je u krizi, a u tim trenucima ona je postajala sve prisnija sa Filipom Carem. U početku je tvrdila da među njima nema ničeg više od prijateljstva, međutim očigledno je lagala sve oko sebe i to je dokazala kada su ona i Car počeli javno da pokazuju osjećanja.


Sinoć su se u izolaciji ljubili, grlili, a iako su se trudili da jorganom prekriju sve to, čuli su se strasni poljupci i taj prizor je njenu majku Emina Mujić navodno zaprepastio.

- Dalilina majka danima ne izlazi iz kuće zbog sramote koju osjeća zbog kćerkinog sramnog ponašanja u "Zadruzi". Kada su se ona i Dejan pakovali da uđu u rijaliti, nije ni pomišljala da će je kćerka javno obrukati, već joj je samo govorila da bude smirena, da se ona i Dejan drže zajedno i da ne upada u bespotrebne konflikte. Ni na kraj pameti joj nije bilo da bi mogla i željela da prevari Dejana i to pred njegovim očima - priča izvor i dodaje da Emina danima navodno ne može da dođe sebe i da govori bliskim prijateljicama da se baš iznenadila kćerkinim ponašanjem:


- Ona nema ni stida ni srama, Dejan je moja dušica, uvijek je bio uz nju i kad joj je bilo najteže. Zajedno su uspjeli da izgrade i kuću i živjeli su luksuzno, a šta je sad uradila tek će shvatiti kad izađe iz rijalitija. Šta joj je ovo trebalo?! Kakav Filip Car, on je čovjek probisvijet. A tek ove njegove bivše kad uđu, vidjeće ona šta će je snaći kad joj se Maja Marinković popne na glavu. Moja je kćerka, ali ovu sramotu nisam očekivala da će mi prirediti.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.