x

strahuju

Marijani se dogodilo isto što i Mateju Perišu! Sestra učesnice Velikog brata se obratila javnosti: Evo na šta sumnja porodica!

U medijima širom regiona kao bomba je odjeknula vijest da je nestala Marijana Seifert, rođena sestra Maje Kovačević, bivše učesnice rijalitija Bar, koji se emitovao na Kurir televiziji.

Maja Kovačević se ovim nemilim povodom uključila uživo u emisiju "Puls Srbije" na Kurir televiziji gdje je voditelju Ivanu Gajiću otkrila da nema novih informacija u istrazi i da policija pregleda rijeku gdje su nađene Marijanine lične stvari.


- Naravno da nisam dobro, zbunjena sami ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se rijeka s obzirom da su nađene tamo njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo šta razumno i smisleno - rekla je Maja Kovačević.


Kaže da je za porodicu najgore neznanje šta se desilo sa Marijanom.

- Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su u katastrofalnom stanju, cijela porodica je skrhana. Najgore je to neznanje, šta se desilo, zbog čega i gdje je Marijana uopšte - kaže Maja.


Ističe da se porodica boji da će se potraga za Marijanom završiti isto kao što je to bio slučaj i sa Matejom Perišom.

- Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cijela naša obitelj očekuje neke vijesti, pa nek se i nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je mnogo da pričam. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateji - ispričala je Maja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.