x

Marina Tucaković je zbog Čole uzela 2.000 eura, a iza svega se krije nevjerovatna priča o njenom sinu!

Čuveni tekstopisac otkrila je da joj sin Milan Radulović pomaže u pisanju tekstova, kao i da je velike svote novca uspjela da zaradi zahvaljujući njemu. Sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, Milan Laća Radulović, po svoj prilici profesionalna je slika i prilika svoje majke i oca. Sem što uspješno barata rimama i riječima u pisanju tekstova, Laća je i poput oca talentovan za produciranje i aranžiranje pjesama.

Milan je napisao tekstove za neke od veoma popularnih pjesama u posljednje vrijeme, između ostalog i tekst za numeru “Rane” koju izvodi Anastasija Ražnatović.

Marina otkriva da je jako ponosna na svog sina, kao i da su se podijelili kada je u pitanju pisanje pjesama za porodicu Ražnatović.

“Pjesma “Rane” koju je napisao moj Laća je stvarno pokidala. Mi smo se sada lijepo podijelili – Ceca je moja muza, dok je Anastasija Laćina”, objašnjava Marina, a piše Blic.

Sin čuvenog dvojca Marine i Fute vrlo je aktivan u pisanju tekstova za mnoge poznate izvođače, međutim, rijetko se pojavljuje u medijima.


Čak i sada kada je visoko etabliran u estradnim krugovima, Milan ne voli da se hvali svojim uspjesima. Koliko je skroman potvrdila je i sama Marina, koja je priznala da joj je sin pomagao pri pisanju nekoliko pjesama na kojima je zaradila pozamašne sume.

“Dešavalo se da mi dobaci poneku riječ koja nedostaje u stihu. Tako je bilo sa pjesmom “Autogram” od Cece. Najgore je što neće da se potpiše na pjesmu ako je ubacio samo jednu-dvije riječi i ja ga onda uvijek tjeram”, kaže Marina i dodaje da je bila jedna situacija kada se pokajao zbog toga:

“Kad smo radili za Čolu pjesmu “Sto puta”, pisali smo je zajedno. Čak je i Čola rekao Laći: ‘Ajde da se potpišeš’, međutim, on mu je odgovorio: ‘Ne, ne taman posla.’ U međuvremenu ja tad dobijem dvije hiljade eura od Sokoja za tu pjesmu i on iz šale počne da psuje sebe što se nije potpisao. Onda sam ga smirila i rekla da ću mu ja dati te pare, kao što i jesam.”


Marina ne krije da je jako ponosna na svog sina i da polaže velike nade u njega da će je nadmašiti jednog dana u poslu.

“On ima ideje koje su futurističke, zato je on dijete budućnosti”, istakla je ponosna mama.

Čuveni tekstopisac će u novembru ove godine napuniti 66. godinu, ali kako sama tvrdi, nije neki ljubitelj rođendana.

“Mrzim rođendane, iz dna duše. Ne volim ono kad ti svi čestitaju i kad se stvara sva galama oko toga. Tuđe mogu da slavim, ali svoj ne volim. Ne zato što se stari, nego prosto ih ne volim”, navodi Marina Tucaković.

Anastasija Ražnatović polako gradi uspješnu karijeru poput njene majke, a Marina, koja je od početka karijere uz Cecu, objašnjava, iz svog ugla, da li ima sličnosti između njih dvije.

“Anastasija me ne podsjeća na Cecu ni u kakvom pogledu, zaista. Jedino što je beskrajno nadarena kao pjevačica, tako da jedino u tome. Inače, mislim da je drugačija od Cece i da će tek biti drugačija”, kaže Marina i dodaje koju bi Cecinu pjesmu dala Anastasiji:

“Dala bih joj numeru “Trideset devet sa dva” jer mi zvuči futuristički, tako da mi je u njenom fazonu.”

.

.

.

.

.

.

.

..


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.