x

Najteže joj bilo da preda pare

Marinin sin Laća se oglasio poslije žestokih prozivki: Ceca je vratila dugove!

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, tekstopisac koji stoji iza hitova "Rane" i "Savršen par", tužio je pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović zbog dugovanja koja je imala prema njegovoj porodici.

Naime, Laća je o Ražnatovićevoj pisao početkom godine na Tviteru, kada je izvrijeđao pjevačicu nazivajući je "nanogicom", a sada je otkrio da je Ceca isplatila dug.


- Što se tiče Cece, ona je sravnala taj dug, zahvaljujući Damiru Handanoviću koji je dosta pomogao mojoj porodici. Ja sam se jednog jutra probudio, potpisao ugovor, i nisam imao snage da se dalje tužim sa njom. Mislim da joj je najteže bilo da da pare na kraju, čekao sam je neko vrijeme, bitno je da je ugovor odmah dala. Želim joj sve najbolje i puno ljetovanja na Kipru - rekao je Laća za portal nova.rs i otkrio da bi joj pisao pjesme za novi album, ali i naveo "da je njeno vrijeme prošlo".


 - Sa Cecom bih radio jer smatram da je fenomenalan pjevač, ali mislim da je prošlo vrijeme tih pjesmetina, nema ko da ih pravi, ona ih je dovoljno otpjevala. Prosto treba da ne snima ništa i da kao jedan Đole Balašević napuni po tri četiri Sava Centra i da se ne bruka. Neka pjeva stare legendarne stvari, a ne da snima nove, jer bi to meni bila bruka. 

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.