x

razlog će vas ŠOKIRATI

MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA PRETUKAO CIMERA U ĆELIJI: Monstrum ne miruje, pesnicama izudarao pritvorenika!

Masovni ubica U. B. (21) iz Dubone koji je 4. maja ubio osam ljudi u selima kod Mladenovca i Smedereva, dok je njih 14 ranio, potukao se u pritvoru u Smederevu, saznaje Kurir!

Prema riječima izvora, Viši sud u Smederevu je juče obaviješten o ovome.

- U. B. je bio na psihijatrijskom vještačenju u Centralnom zatvoru u Beogradu, ali pošto se ta procedura završila, vraćen je u pritvorsku ćeliju u Smederevu koju po zakonu dijeli sa cimerom. Naime, po povratku, U. B. je navodno u ćeliji nakon kratke svađe nasrnuo na svog cimera - kaže naš sagovornik i dodaje:


- U. B. je izudarao pesnicama cimera i sve je kratko trajalo, svega nekih 30 sekundi, a onda je upala zatvorska straža i razdvojila ih.

Kako nezvanično saznajemo, U. B. je navodno smetalo to što njegov cimer hrče dok spava.

Kako dalje navodi Kurirov dobro obaviješten izvor, masovni ubica nije imao nikakve povrede na sebi.


- Kada je u ćeliju upala straža vidjela je kako U. B. pesniči cimera koji je potom bio sav crven i imao je modricu na oku. U. B. je izveden iz ćelije, dok je pretučeni poslat kod ljekara gdje mu je konstatovana laka tjelesna povreda - kaže izvor.

Kako dalje saznajemo, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu, koji mu je i odredio pritvor, obaviješten je i o ovom događaju.


- U pitanju je disciplinski prestup - objašnjava izvor.

Podsjetimo, U. B. je kobnog 4. maja iz svoje kuće u Šepšinu otišao do sela Malo Orašje gdje se zaustavio kod spomenika gdje su mladi roštiljali i družili se povodom đurđevdanskog uranka, i tu je izašao iz kola, uzeo kalašnjikov i počeo da rešeta po tinejdžerima. Nažalost, tada je ubio pet mladića, a nekoliko njih rani, svoj krvavi pir nastavlja ka selu Dubone gdje kod škole puca na okupljene koji sjede na klupi i ubija troje, a ranjava nekoliko njih. U. B. zatim bježi kolima zemljanim putem, ali pošto se zaglavio u blatu, bježi pješke sve do jedne kuće gdje krade kola od domaćina i vozi se do naplatne rampe Mali Požarevac gdje zaustavlja taksi u kom je putnica, koji ga vozi do sela nadomak Kragujevca gdje je potom sutradan u uhapšen u kokošinjcu svog ujaka.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.